Scudo Sports

Efsane konu Yıllardır süre gelen savaş "YOL vs MTB"

Facebook'tan Angora bisiklet grubunu bulursan .. Bizi bulursun..! ;)

(link) bu pazar gideceğimiz rota bu..! Tabii ki yol.. !

Arkadaşlar olay ben seni geçerim o iyidir bu iyidir değil.. ! Olay bu işten alınan zevktir.. ! Bu konu çok espirili başlamıştı.. Ben biraz karıştırayım dedim..! Bisiklet ayrı bir tutkudur..! Walla akşam işten çıkıyorum.. Alkolik adamın içki istemesi gibi canım bisiklet sürmek istiyor.. Bilmem anlatabildim mi!?? Kimseyi kırmak incitmek istemem..! Saygılar..!

Scudo
http://www.imgim.com/specialized-sirrus-2015(2).jpg
herkesin hayali,alışkanlıkları farklı bende ne yol ne mtb diyorum.Sirrus 2015 hayalim

• Beğen
Tepkiler: Ghost ve amoush00
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/02/7edd917888a62d1a052f25f544bae715.jpg http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/02/a3caa0f3b06763c1812d3d6d789a5f62.jpg Xrs 040'mı da seviyorum, rockrider 5.2'mi de.. !

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@Rehaserdar Aynı şekilde bende TR şartlarından dolayı MTB tercih ediyorum eğer çok asfaltta kullanıcaksam zaten şu an bile üzerinde yol lastigi takılı :) 3 büyük şehire göre en iyi yol koşullarına sahip izmirde bile yol lastigi ile çok rahat edemedim. zaten kış ta geliyor tekrar lastik değişimi yapıcam.İzmirin akşam trafiği istanbulu aratmaz ve akşamları Özellikle göztepe sahilde giderken, 3 şerit gidiş geliş cadde de . performans almak adına şehir ve yol bisikleti kullanan arkadaşları görüyorum . bildigin canları allaha emanet ! en ufak bir kazada canlarından olabilir agır yaralanabilirler. malesef bu bir gerçek :(

Bu sebeple dandik bisiklet yollarımızı, düşüncesiz halkı düşünerekten ve performans ı da hiç düşünmeyerekten MTB diyorum.

sağdaki ferrari soldaki şahin

@aslanpençesi
Sağdaki spor araba soldaki SUV desek daha doğru olur. Dağcıları kızdırmayalım. :)

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
evet kızmasınlar şakaydı bunu suv yapalım

@amoush00 mtb nin bulunduğu yer güzelmiş nere bura merak ettim doğrusu

@Berke

@aslanpençesi

Benim mavili beyaz kisragim TRAKTOR :)
Hicte alinmam ;)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Forumda bir ara ''hamam böceğini nasıl öldürmeliyim tarzı bir konu'' açılmıştı; arkadaşlar kızabilir ama o konu bile şu konudan daha mantıklıydı. Az biraz okuyayım dedim, okuduklarıma inanamadım. Neyse ki arada güzel muhabbetler de dönmüş.
''Beğenmezsen okumazsın kardeşim'' diyenleri saygıyla karşılıyorum ama hakikaten neyin kıyaslamasını yaptığınızı da anlayamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Bu tartışma bitmez, ama bir yanda da gereksiz ,herkes nerede mutluysa ona binsin. İkilem yaşıyorsanız ikisinide deneyin, iki bisikletten de alın. Nereyi seviyorsanız onda karar kılın. Nasıl insanların kimisi yürüyüş için doğayı, korulukları tercih eder, kimisi de gider statta yada koşu yolunda koşar, bu da öyle bişey zevk , bakış açısı o yüzden birbirinizi kırmaktansa herkes mutlu olduğu şeyi yapsın ve sürdüğü bisiklet tarzını yaymaya çalışsın.

Aşağı türküden sakal yukarı tükürsen bıyık en iyisi melez diyeyim :D

Bir atasozu vardi neydi o:
"Basarsan yol olur, ziplarsan dag olur"
gibi bisiydi :p

@aslanpençesi
Geç gördüm kusura bakma. Bolu Abant. Çadır kurulan kısım. .

Sürekli dağa bayıra gidebilcek biyerde yaşıosan aklım çelinebilir :krnz:

@Necip Reis ferrari sürmek istemenin nesi yanlış sen jeep demişin de bildiğin traktör

Bugün 110 km sürdük. Bisikleti modifiyeli bir arkadaş yol boyunca bizle geldi. Mtb den dişsiz lastikler. Sora aynakol ve on aktarıcı ve Mosso karbon ön yol maşası ile Sedona bisikletini çok ilginç modifiye etmiş. Gruptan hiç kopmadan sürdü. :)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Geri