Scudo Sports

Efsane konu Yıllardır süre gelen savaş "YOL vs MTB"

Şimdi şöyle diyeyim Mtb de en hızlı kilometre zamanım 1:32 yol bisikletinde 0:52 .. İkisi de asfalt yüzeyde ... aşşa doğru.. yani yokuş aşağı.. bisikletin teki rockrider 5,2 biri salcano xrs 040..

• Beğen
Tepkiler: emrahgunturk
Scudo
Ben TR de yaşıyorsan MTB alınmasından yanayım . Tabiki zevkler ve renkler farklı ama yol bisikleti kullanan birine nazaren daha az kaza yaparsın. yol bisikleti olupta mazgala sıkışan adam çok gördüm. en ufak yagmur patır kütür düşende çok gördüm hepside usta bisikletçi ama oldumu oluyor işte. TR şartlarına göre yol bisikleti kullanmak ölüm şansınızı artırmak gibi birşey.

Yolmuş MTB'imiş Hikaye Şehir Candır Gerisi Heyecan :D Ayrıca bakınca tutunca yüksekten atlayınca kırılmıyor Ve en önemli MTB gibi hantal değil :D benceeee

@ÇaNakkaLeRuHu
hatta o bi zamana karşı bisikleti (time trial). triatlonlarda da kullanılıyor aynı modelin benzerleri. UCI yarışları ve triatlon yarışlarının kuralları farklı olduğu için bisikletin yapısı az da olsa değişiyor.

@amoush00
Kanıtı da burada yaw.. ! Runtastic ile ölçüyorum.. http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/02/f1550022ee2e210ebd66a72f940615d9.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/10/02/0bc5c8db63fc07cf10a1dcde5952d9d2.jpg

@amoush00 mtb kullanan birisi olarak yol bisikletini aynı performanslı kullanamam sahsen :) aynı yolu mtb ile dag bisikleti kullanan birisi ölcerse daha sağlıklı olur kanımca:)

walla bence gitmez arkadaşım.. yırtınmayın.. yokuş çıkarken mtb nin dişli oranı avantajı olur o kadar.. ! Yol çok çabuk hızlanır.. hiç acımaz walla..! Ama yokuşta yakalanabilir performası düşük biri sürüyorsa.. geçen biri bana şehir bisikleti ile kafa tuttu beş pedal sonra aramızda 20 metre fark vardı.. düz yolda.. ilk önce relax gidiyordum.. 25 30 km/h hızlarda.. Bir double tap.. ayağa kalkıp bir sprint.. arkadaş ağladı.. ! ;)

• Beğen
Tepkiler: THE DAME ve Berke
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/02/4f44e7bf41a4f66fb674d52eac39cd82.jpg bak dağ bisikletinin zevki burada.. :)

@amoush00 allah kaza bela vermesin :) arkadas Sizden yavas kalmıs anlasılan :)

aslında ben yol da çok severim. ama mtb tercih etme sebebim türkiye şartları. 1. yol bisikletine her yerde binemiyosun ama mtb her yerde gider. 2. yol bisikletleriyle rampa çıkmak zor geliyo bana. vitesleri daha ağır sanırsam. birde illa sıcak asfat istiyor. akacak gidecek. soğuk asfatta bile çok titriyor. ama şöyle güzel kaymak gibi bi yoldada yol bisikleti tadından yenmez hani

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Barış TURAN cyclo cross yemişliğimde var.. :))) antreman.. O arkadaş biraz daha çalışması lazımmış.. aslında bana kafa tutabilirdi.. ! arasıra öyle ufak kapışmalar oluyor.. ! Ama genelde yolcular ile iyi kapışıyoruz diğer bisiklet türleri uzak duruyor bizden.. ! Bakma beni de dalga geçerek geçen de oldu.. Ama adam time trial birincisi milli sporcu çıktı.. :)))

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@amoush00
Screenshot_2015-10-02-15-49-55.png memnun oldum bu da ben:)

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@ercst0rm yakışıklıymışsın.. :)) Ankara'daysan gel bizim sürüşlere..! :)

@amoush00 o sizin güzelliginiz :) İstanbul'dayım ankara turumda fırsat bulursak neden olmasın

Geri