Marka olarak kalite açısından nedir bilemem. Sele borusu, gidon hakkında bir sıkıntım yok. Kadro için de yok. Ama burada ön maşanın hepsinin hatalı olması ve müşterilerini madur etmeleri saçma! Yahu piyasadaki çoğu kron böyle. Bence kasıtlı yapılmış bir şey. Çünkü kardeşim bir sürü seri şey üretiyorsunuz, gidip test edilmiyor mu sizce? Arkadaşlarım bile gördüğünde zoom maşa mı dedi yahu direkt!
Herşeyi geçtim, ben de memnunum bisikletten! O da Shimano gibi parçaların hakkına. Yoksa marka beş para etmez! Adamların yaptığı dolandırıcılık arkadaşlar, size anlattım. Aynı şekilde gerçekleşti olay. 80 TL aldılar, yok şu kadar mış mış.. Ben de bisiklet konusunda bilgisiz olduğum için dolandırıldım. Kaç kere tartışma çıkardım orada ama adamlar esnaflık nedir bilmiyor! Dediğim gibi 180 TL diye sattıkları parça en baba bisiklet sitesinde bile 100 - 110 TL gibi rakamlar arasında. Kasıtlı olarak yapılmış bir şey. Satış sonrası destek - hizmet sıfır! Sedona nasıl bilmiyorum ama bisikletlerinde Suntour gibi maşalar kullandıkları aşikâr. Ör: Sedona 711D 2010 Modeli. Genelde bu tür markaların hepsi bunu yapıyor ve gözlemlediğim kadarıyla satış sonrası hizmetleri iyi. Sadece Sedona için demiyorum. Scott, Giant vb markalar.