Scudo Sports

Efor Bisiklet Rezilliği (Dolandırıcılık!)

Sen önce sataş sonra kandil kutla!bide cevap verilince'ki en doğal hakkım bu hala çemkür dur...

Scudo
@yetkin yılmaz

Sen siz yaşınız ne ise, ilk önce adap üslup konularında sıkıntı çektiğiniz belli. İlk lafı siz söylerseniz sonra başkalarına cevap hakkı doğar doğacak cevap hakkından size de cevap hakkı doğduğu zaman kendinizi savunmaya almışınız demektir. O zaman fazla uzatmadan ilk önce eleştiri yapmadan yazacağınız kelimeleri kuracağınız cümleleri seviyenize göre ayarlarsanız müthiş olur.

BUNLAR ZATEN DANDİK diyip geçerseniz asıl bu lafı söyleyen o dediği gibi olur... Dahada size cevap vermiyeceğim boşuna yazmayın.

konuyu yeni okudum böyle yerlerin önünden bile geçmemek lazım bu tür yerleri ifşa eden arkadaşlara Teşekkür ederim vatandaşı korudukları için aynı tuzağa bizde düşmeyelim nihayetinde
hem milletin parasını cebe at hem milletin canını sık

@Fırat Karamanoğulları Kardesim gecmis olsun. Hayatimda bir defa Kron aldim onu da 28 gün kullanabildim :D her yerinden sesler gicirtilar vS. Yani bi sürü bisiklet var ne alirsaniz alin Kron'a yanasmayin diye akli karisik arkadaslara mesj verelim. :) Kron kullanip da memnun olan arkadaslara da cok sanslisiniz keyifli sürüsler derim.

Kardeş yanlışın var efor bisiklet tamamen yerlidir ve gayet herkesi memnun ediyordur!

Geri