Scudo Sports

Edirne

slm mehmet abi
ben yarın yola cıkıyom edirneye dogru
görüşmek dilegimle
teşekkürler selamlar...

Scudo
Rahman abi yarın başlayacaksınız sanırım pedallamaya.Yolunuz açık olsun.

Evet Can Dede, Çağrı ve Rahman Pazartesi günü Edirne'ye geldiler. Öğleden sonra buluştuk ve önce Çağrı'nın gözündeki ufak problem için hastaneye gittik. Ardından bisikletlerimizle Yunan sınırına kadar gidip oralarda mini bir piknik yaptık. Akşam bizim eve misafir oldular ama israrımıza karşın "rahatsız etmeyelim" diyerek yatmaya kalmayıp evden ayrıldılar.
Yolları açık olsun, ne mutlu onlara...

@mumutum

McYc tatilde olduğu için turlara ara verdik.antreman sürüşlerine çıkıyorum aksilik olmadığı sürece hergün.yatılıysan evine dönmüşsündür sanırım?
bu arada yaş ve isim öğrenebilirmiyim. istersen msnden irtibata geçebiliriz.
msn adresim : aloneinthe.dark@hotmail.com

hoşgeldin.Edirnedenim ama merkezden :)
küçük şehrimiz edirnede bisiklet kullanımını yaygınlaştırıyoruz.sizde bir arkadaşınıza bu konuda yardım edin.arkadaşınız da başka birine, git gide büyüyelim hem havayı kirletmeden yolculuk yapmış oluruz, hem azalmakta olan petrol kaynaklarının tükenmemesi için birşeyler yapmış oluruz.doğayı koruyoruz bisiklete binerek birde bu yönden düşünelim.

rahmanı gören oldu mu? 25 agustos da onunla ege turuna çıkıcaktık bi gitti karadenize gelemedi daha yerini duyan ve bilen haber versin :D :D

Ben de bir kaç foto ekliyeyim...

http://www.30speed.com/images/2007/08/can/10.JPG

http://www.30speed.com/images/2007/08/can/12.JPG

http://www.30speed.com/images/2007/08/can/20.JPG

Kaynak: 30speed; (link) linkinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz...

zdravey brcet
yazını şimdi gördüm.teşekkürler.bende dün döndüm yurda.harika geçti.en kısa zamanda görüşelim.

unutmadan giriş ve çıkışımı hamza beyden yaptım.harika olmuş bu açılan yeni kapı.

slm arkadaşlar ben normalde istanbulda oturuyorum ama kısa bi süreliğine edirnede bulunmaktayım hergün edirnede turluyorum bana gezi arkadaşı olmak isteyenler varsa sevinirim iyi bi gezi bile düzenleyebiliriz belki saygılarımlaaa...

merhaba arkadaşım bende edirneliyim uzunköprü den ve bisiklet tutkunuyum ama istanbulda yaşıyorum hırsızlık :mad: ve :boese157: gasp gibi bir sorun olmadığı için bir tek edirnede binebiliyorum özellikle gecelerin her saniyesini sömürüyorum ama bu aralar hiç gidemiyorum:)
eğer gelebilseydim tanışır,turlardık:) :rolleyes:

kez birini gördüm koyu renkli bi bisiklete biniyor sadece akşamları konuşucaktım ama denk getiremedim meganın oralarda görmüştüm birinde saat 1 di neyse umarın görüşürüz valla tekbaşıma gezmekten çok sıkıldım :(

ben varım:D
ama şu an sınav dönemim. dershane başlıyor. pek antrenmana çıkamıyorum. ama yeni kaskım gelsin, bir gün onun şerefine çıkacağım:)

belki benimdir o gördüğün kişi. bisikletim koyu renk değil ama geceleri çıkıyorum geç saatler ağırlıklı.

Selamlar A.fox. Edirne'den Ergun Gözet. İşlerim dolayısıyla haftaiçi pek çıkamıyorum ama hafta sonları Edirne içinde 40-50 km.'lik gezilerim oluyor.
Özellikle pazar sabahları Karaağaç'ta çay içmeye bayılıyorum. İlginizi çekerse beklerim.

kusra bakmayın giremedim bu aralar net e ilk olarak alone in the dark arkadaşım valla bilmiyorum senmisin ama senin yaş 17 o daha büyük birisiydi galiba ama belli olmaz :D ve ergün abi memnun oldum bende eser tabiki hafta sonu zevkle katılırım neden olmasın her gün tekbaşıma gezmek baya sıkıcı olmaya başladı bi buluşma ayarlasak iyi olur gibi belki başka arkadaşlarda katılır güzel bi gezi olur buarada mcyc arkadaşım umarım kaskın biran önce gelirde hepberaber bi gezi yapma şansını yakalarız çünki ben edirnede çok uzun kalamıcam saygılarımla....

a.fox, serdar (aloneinthe.dark) ve ben 1-2 hafta içinde sırpsındığı köyüne ufak bir gezi düşünüyoruz. benim kask işi biraz uzadı, eskisiyle:)
eğer uygun olursan, kesin tarih belli olunca haber veririz. en geç 2 hafta sonra olacak gezi. kesin...

siz bana tarih verin ben edirnedeysem kesin gelirim bu arada ergün abi bu hafta sonu çıkarsanız gelmeyi cok isterim
saygılar....

@A.fox

Ben pazar sabahları 10 gibi çıkıyorum. Uygun plursa buluşup Karaağaç'a oradan da Yunan sınırına gidebiliriz. Daha sonra fakülteye de gidersek 30-35 km. yapmış oluruz.

• Beğen
Tepkiler: A.fox
pazar günü uygun olur gelebilirim fakat cumartesi olursa daha güzel olur cumartesi yada pazar siz saat 10 da nerde olmamız gerektiğini söyleyin ben orada olurum :)

Geri