Scudo Sports

Edirne

slm ben edirnede üniversite okuyorum ve bazı hafta sonları arkadaşlarımızla bir olup kendi bisikletlerimiz yanımızda olmadıgından bisiklet kıralayıp trakya unıversıte aysekadın yerleskesınden kendi başımıza geziyoruz bi keresinde meriç,karaağaç ve son olarak yunan sınırına gitmiştik mükemmel olmuştu.Tekrar düşünüyoruz kısmetse

Scudo
selamlar emre ben tekirdağ/çerkezköyden turhan bu tura katılmayı çok isterim fakat gecen hafta idman sırasında bir kaza kurbanı oldum eyer elimdeki sorun duzelirse ben varım..ama bikac ameliyat gecirmem gerekiyor..umarım duzelirim ve sizlere bu turda eşlik ederim...

merhabalar edirne merkezden herkese selamlar

Resimler çok güzel açıkçası özendim. :) Fırsat olursa bir gün katılmak isterim sizlere. Ya da siz bu tarafa gelirsiniz. Geliboludan selamlar.

evvet bu yıl bulgaristan turumuza kimler geliyor bakalımmmm ;)

ufak bir nabız yoklaması yapmaya başlasak hiç fena olmaz. :)

Daha uzununu yapmıycakmıydık abi :) eğer ben türkiyede olursam biliyorsun ki gelirim :)

ozan daha uzununuda yaparız siz yeterki isteyin be yawww ;)
ama şimdilik bulgaristan yapıp,duruma göre açılabiliriz avrupaya.
pasaport işlemlerine şimdiden başlamak ön hazırlık olarak ekip ve donanım ihtiyaçlarıda göz önüne alınırsa hazırlanmaya başlıyalım diyorum :)

eger boyle bır tur düzenlenirse bende katilmak isterim benimde vize ve pasoport sorunum yok çifte vatandaşım hiç bir sıkıntım yok sadece gitmeye karar verelim

haberlerinizi bekliyorum:d

yaa gelmek isterim.Ama turun süresi,tarihi tam belli olunca gelip gelemiyeceğimi söylerim.

@hızlı

sLm, ben de gelmek istiyorum. Fakat elin gavuruna ayak bastı parası ödemek çok zor geliyor. Onlar elini kolunu sallaya sallaya buraya geliyorlar. Biz gitmek istediğimizde bir sürü masraf.. Ama yine de turun tarihi, süresi, vize vergiler dahil ortalama kaça mal olur? Bunu bir kesinleştirelim uyarsa gelmeyi çok isterim

Arkadaşlar önce tarih konusunu belirleyelim isterseniz. Tüm katılımcıların gelebileceği ortak bir tarih kararlaştırıp, ön çalışmaları ona göre yapmak daha akılcı olur kanısındayım.Örneğin yaz başlangıcı yani Haziran ayı uygun olur mu herkese acaba?

@hızlı

hızlı kardeşim; eğer vize sorununu tanıdığın firmayla gerçekleştirebilirsek çok iyi olur. Ben de 5 senedir Bulgara çıkmıyorum, yeşil pasaport var ama Bulgarda işe yaramıyor.
Bir de bize orada geçirdiğin günlerle ilgili detayları yazar mısın? Örneğin orada çadırlı kamp kurmak benim 5 sene önceki deneyimlerime göre oldukça riskli bir olay. Kaç günlük bir tur yapabiliriz ve nereye kadar gidebiliriz, bütün bunlar senin bisikletli deneyiminden yararlanarak karar verilebilecek şeyler.

Bu Tura katılmayı iki arkadaş olarak ciddi düşünüyoruz hatta bulgaristandan gidebildiğimiz yere kadar devam etmek gibi bir düşüncemiz var ancak tarih olarak bişiyler konuşsak artık mesela haziran ayı içinde düşünsek bu turu sizlere uyar mı birde ön hazırlık konusunda da bişiler konuşmamız gerekiyor sanırım yavaş yavaş.
Hızlı abimden cuma akşam turu kaptanımızdan ve diğer katılımcılardan cevap beklemekteyim.

Çevre kirliliğine dikkat çekmek, dünya barışına katkıda bulunmanın yanı sıra, farklı ülkeleri gezip görmeyi, insanları ve kültürlerini tanımayı hedefleyen ve bu amaçla 12 Mayıs 2007 tarihinde İsviçre’nin Basel kentinden yaya olarak, beraberlerinde eşek ve köpekleri ile yola çıkan İsviçreli Celine (Selin) Overney ve İtalyan Mathias Berovalis ikilisi, önceki gün Keşan’dan geçti. İsviçre, İtalya, Slovenya, Hırvatistan, Karadağ, Arnavutluk, Makedonya ve Yunanistan güzergahını izleyerek 25 Mart’ta Edirne’den Türkiye’ye girdiklerini, İstanbul’u ziyaret ettikten sonra Çanakkale'ye ulaşmak için yola çıktıklarını ifade eden Overney ve Berovalis; Çanakkale-Bursa-İzmir hattından Selçuk’a ulaşacaklarını, Kapadokya’yı da gördükten sonra Türkiye’den ayrılıp İran'a geçeceklerini, daha 2 yıldan fazla sürecek yolculuklarının sonunda, Pakistan, Hindistan, Nepal, Tibet (Himalaya) ve Çin yoluyla Moğolistan’a ulaşmayı amaçladıklarını belirttiler. İkili, Türk insanlarından gördükleri yakınlık ve samimiyet nedeniyle teşekkürlerinin iletilmesini de istedi.

Geri