Scudo Sports

Edirne

şeref abi hoşgeldin foruma... umarım en kısa zamanda mtb.ne kavuşursun...

Scudo
Teşekküler arkadaşlar, benim için sıcak bi karşılama oldu :)

dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı formumuza hoş geldiniz..:)

Merhaba! ben yeniyim.. :D
İstanbulda okuyorum ama Lüleburgazlıyım.. yani yazın l.burgazdayım.. Bu sefer olmıcak ama yazında bu şekilde buluşmalar olursa(bizim oralarda) katılmak isterim..

@mcyc

yarın sabah rahman ve yanılmıyorsam bir kaç arkadaş ile vize-kıyıköy gibi bir tur düzenleniyor oraya katılıcam:D .sizin oralarada gelirizzz be yawwww

evet keşif gezisi adı altında bir gezi :D eğer yollar beğenilirse grup olarak gideceğiz oralara.

edirne' ye gelirseniz haber verin hemen bir tur düzenleriz :D
yarın için iyi geziler...

selam
trakyalı arkadaşlar
cok üzgünüm yağmurun kazabına uğradık
ama en kısa zamanda bir etkinlik de buluşmak üzere
selamlar...

evet rahman dostum ben antrenman için çıktığımda sen bana mesaj atmışsın gelince gördüm ama sırılsıklam olduğumdan cevap vermeye fırsatım olmadı.ve yağmur beni adeta dövdü diyebilirim ne yağdı mübarek..en kısa zamanda görüşmek üzere herkese selamlar...:)

Evet ben de eylül olmasından yanayım çünkü edirneye eylül başında ya da ağustosun son haftasında gelirim,bisiklet ve pasaport için babamı kandırdım ikisini de bu yaz alacağız.Vize konusu kafamı karıştırıyor hepsi bu...

arkadaşlar kısmetse önümüzdeki hafta pasaportumun süresini uzatmak üzere emniyete veriyorum.gerekli parayıda ayarladım:D konuyla ilgilenen arkadaşlara duyrulur...

Geri