Scudo Sports

Edirne

Scudo
merhaba arkadaşlar ben Edirneden Serdar.
mcyc davet etti beni bu siteye.
amatör sayılırım daha bisiklet turu konusunda uzun mesafeli yol gitmemiştim daha önce.
birkaç gündür mcyc ile yola çıkıyoruz.şanssızlıklar peşimi bırakmıyor(gezinin başında yükselticimin kırılması gibi..)
sizinle birlikte etkinliklerinizde yer almak beni mutlu edicektir..

hoşgeldin serdar, kask ve eldivenli halinle uzun turlarda yanımdaki değişmez yol arkadaşım olacaksın.

@mcyc

eldivenleri malum kırılan parça yüzünden alamadım.yarın alırım herhalde.
nice turlara diyorum.

cumartesi sabaha karşı 04:00 çıvarında edirne sınıra doğru yola çıkıyorum ve ne yazıkki yalnız.

selam

nemam vreme za razhozdane sas kolelo sega
bu cumartesimi cıkcan yola sana belli bir yere kadar
bulgar milli takımındaki arkadaşım galinle eşlik ederim
05384965786 nodan görüşelim

merhaba arkadaşlar.
Ben de Edirnedeyim.Fen lisesinde yatılı okuyorum.
Maalesef okulumda benim gibi bisikletle ilgilenen birlikte turlayabileceğim kimse yok... :(
siz ne zaman bisiklet sürüyorsunuz?Nereden başlayıp nerelere gidiyorsunuz?
Eğer uygun görürseniz size katılmayı çok isterim...

@AloneInTheDark

Hoşgeldin kardeş. Daha ilk başlardan böyle talihsiz ufak tefek şeyler muhakkak olur. Onlar seni yıldırmaz inşallah. Neyse kazasız, belasız, mutlu, huzurlu, sağlıklı bol pedallı günler. İstanbul'dan Edirne'yi selamlıyorum.

Evet arkadaşlar;Candede, Çağrı Tosyalı ve Rahman 6 Ağustos pazartesi günü Edirne'ye geliyorlar. 7 Ağustos Salı günü Edirne-Hopa arası "Büyük Karadeniz Turuna" başlıyorlar.
Bu büyük organizasyon öncesi onlara merhaba demek ve onları yüreklendirmek için tüm Trakyalı bisikletseverleri Edirne'ye bekliyoruz.
6 Ağustos pazartesi günü öğleden sonra onları karşılayıp kısa bir Edirne turu atacağız. Salı günü de onları Edirne'den belli bir mesafeye kadar uğurlayacağız.
Geçen seneki gelişlerinde onları bir-iki kişi misafir edebilmiştik. Umarım bu kez onlara trakyanın bisiklete ve bisikleseverlere ne denli önem verdiğini kanıtlayabiliriz.
Buluşma yeri ve saatini daha sonra burada bildireceğim...
Bol pedallı günler dileğimle...

Off Ergun abi,ne kadar güzel şey var ben hep kaçırırım.Şu an okul tatil ve ben istanbudayım :(

Malum çoğu bisikletçi üni. öğrencisi ve onlar da edirne dışından ve hepsi tatilde.Tatile gitmediler ise mcyc,boreas ve onun ev arkadaşı ile haberleşebilirsin.Ali abi (ali erol) de tatilde tahminim.

Edirneli arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz.Sizleri buralarda görmek çok güzel.Ben de inşallah bu ayın 25 inden sonra edirnedeyim,hep beraber pedallarız.Saygılar.

Çoğu tur duyurusu bu siteden yayınlanıyor,takip edersiniz.

Deniz bu senin için bir şanssızlık gerçekten. Can ve Çağrı ile tanışmanı çok isterdim. Neyse bir dahaki sefere inşallah. Sana iyi tatiller...

olamaz böyle bir şans ya. pazar günü eskişehir' e gidiyorum. her ikisiyle de tanışmayı çok isterdim (rahman abi' yi tanıyorum)
artık biz bir tur yapıp yanlarına gideriz :)

Geri