Scudo Sports

Edirne

bulgaristanın vize istedigini pek sanmıyorum fakat pek sorun cıkarmazlar vizede sanırsam tam olarak tarih belirtirseniz cok sevinirim

Scudo
@kcuk_

yok biz dostluk maçı için gitmiştik ama istiyorlar. sonuçta yurt dışına çıkılacak. resmiyet gerektiren işler bunlar.

Bulgaristan vize istiyor ve hem de çok zor vize veriyor arkadaşlar...Ayrıca Yeşil Pasaporta bile vize isteyen dünyadaki sayılı ülkelerden biri.Ama bir bisiklet gurubu ve dostluk gezisi olayına daha sıcak bakarlar. Özellikle de Bulgaristandaki dostların da yardımıyla bu işi çözeriz gibi geliyor...

Tarih konusuna gelince; katılımlar netleştikten ve gerekli girişimler yapıldıktan sonra ancak kesinleşebilir tarih. Ama bana göre Temmuz ayının ilk haftası uygun olabilir...

o tarih sanırsam bana uymuyacak bu yıl okulumda zorunlu stajım vardı yinede ayarlamaya calısmaya calısacam...

Yunanistan ve Bulgaristana gitmeyi gercekten cok istiyorum .

ozellikle 10 Kasımda bisikletle Selanik'e gitmeyi ne kadar cok arzuladıgımı anlatamam

Vize konusunda da rahat alırsınız dememdeki sebep gecen yaz thaillanda giderken vizemi ucakta kendim doldurmustum ordan Burma'ya gectigimde sınır polisi ile biraz thailandaki bazı masaj solonları muabbetinden sonra bir kac form doldurduktan sonra cok rahatlıkla gecmistim Laos'a girdigim sırada ise sadece 10 dolar giris ucreti odedigimi biliyorum :)

Benimde aklıma yatıyor böyle bir gezi, gelişmeleri takip edeceğim.

selam
abi fikir harika
evet ses gedireceginden
eminim
şimdiden hayırlı olsun
dabi tur yurt dışına olunca
konaklama gibi sorununu
artı cevap yazan arkadaşlarımızında
belirtdigi gibi pasoport
ve vize olayı var
bu arada bulgaristan vize
konusunda avrupabirligine girdikden sonra
bazı degişiklikler yapmışdı
gerci edirne dogumlu olan vatandaşlarımız
kimlikle gecme olayı bir ara gündemdegidi
gönül isderdiki ülkemiz avrupabirligine girmesi halinde
degil bulgaristan daha geniş kapsamlı turlar olabilirdi
örnek romanya dracula nın şatosu
hep gitmek isdedigim yerdir
her neyse inşallah fazla bir bürüz cıkmaz
bende durumlar uygun oldukca
kadılmayı isderim
selamlar...

waayyy benim memleketime gezi haaa hadi bakalım kısmetse bende varımmm diyebilirimm ama diyemiyebilirimde..vize konusuna gelince her türk vatandaşı vize almak zorundadır ve pasaport gerekli , işlemlere şimdiden başlamanızı tavsiye ederim,son güne kalmasınnn görüşmek üzereeeee be yawww

Daha zamanımız var arkadaşlar... Ama ben şimdiden güzergah çalışmalarına başladım. Katılım sayısı temsil düzeyine ulaştığında ki bu sayı 10-15 kişi olabilir,vize ve konaklama çalışmalarına başlayacağım. Fakat sanırım Trakya dışındaki arkadaşların, kendi bölgelerindeki konsolosluktan vize almaları gerekiyor. Trakya bölgesinde oturanlar Edirne konsolosluğundan vize alabilecekler. Vize ücretleri Edirne için 100 YTL civarında, diğer konsolosluklarda ise 150 YTL civarındaymış.

evet komşilerrr durum nedir beyaw nasıl gidiyor bakalım çalışmalar :)

sanırsam okulumda stajın yanında yaz okuluda acılacakmıs :( fakat tekirdagdan bisikletle gecip edirne yapacak varsa eslik edebilirim :)

çok hoş bir etkinlik olurdu fakat temmuzun ilk haftasında genelde bir çok üniversitenin yaz okulu bitmemiş olduğundan tarih temmuz sonu gibi ayarlanırsa daha çok katılım olabilir.

Evet arkadaşlar, Temmuz ayı gerçekten yüklü bir ay. Bu nedenle Ağustos sonu hatta Eylül başı bile düşünülebilir. Sizlerden gelecek önerilere göre bunu ayarlarız.
Vize başvurusunu yapmak için de en az bir ay önceden tüm katılımcıların pasaportlarını hazırlaması gerekecek. Bunu da gözönüne alırsak ağustos ya da eylül daha mantıklı gibi geliyor bana da...

evet trakya gurubu ben :D bir aksilik olmazsa 19-20 mayıs bu tarihlerde sarayda olacağım,sizlerle tanışmak kucaklaşmak ve pedallamak isterim.eğer etkinlik planlarınız varsa yine sizlere uyarım dediğim gibi bir aksilik olmazsa inş. görüşeceğiz.sizlerden eğer beni aranıza kabul ederseniz tabii haber bekliyorum.:D

Arkadaşlar merhaba , Ben Şeref , Edirneden , havaların ısınması ile 2 tekere yöneldim ve forumunuza üye oldum , bundan sonra sizinle birlikte olacağım.Hondamın modifiyesi ile uğraşırken biyandanda Pro bi MTB sahip olmayı düşünüyorum, Yaş geçiyor spor yapmak gerek
Aktif olma dileğiyle gürüşmek üzre

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Öncelikle hoş geldiniz. Otomobillerle ilgili olmanıza sevindim bir motor sporları tutkunu olarak. Forumumuzda bisiklet seçimi başlığı altından bir başlık daha açarsanız alcağınız bisiklet konusunda yardımcı olabiliriz.

hoşgeldin. edirne' de bisikletçilerin artması sevindirici...

Geri