Siz ne kadar kabul eder yada etmezsiniz bilmem,lakin bir gerçek var oda tek kelime ile Edirne bir bisiklet kenti olmaya aday.Şehir buna çok uygun.İlerde diyorum,hiç şaşmayın yarışlar için dahil omak üzere inanılmaz parkurlara sahip.Öncesinde ise bisiklet ile yapılacak olan gezi ve keşiflere açık bir kent.
İyi bir yurttaş olmaya aday bir insan olarak,siz güzel Edirnelilerden tek ricam bu tarih kokan cennet kenti lütfen bizlere tanıtıp anlatın.Edirne bunu fazlası ile hakeden bir konuma sahip.
Daha ileri giderek büyük bir cesaretle siz güzel insanlara şunları söylüyorum: Sorumluluk ve mesuliyet sahibi insanlar olarak sizler,yaşadığınız kente iyi ve güzel olan herşeyi,eylem ve söylem olarak katkı etmek zorundasınız.Bu anlamda en büyük katkınız sizlerin de yoldaşı olan bisikleti yansıtıp teşhir ederek sevdirmek olacaktır diye düşünüyorum.
Bunun için pes etmeden ve bu kentin güzelliği için bisiklet sevdasını yaymaya devam etmeliyiz.Tek başına bisiklete binip gezip fotoğraflar çekmek değil görevimiz.
Bu ülkenin güzel insanları bizlerin yaşadığı bu sevdayı yaşayıp tatmalı,bizler gibi mutlu olmalılar.
Haydi güzel insanlar görev başına...
Sizleri seviyorum...
'''Ölüm soluk alışım kadar yakın.'''