Scudo Sports

Dura-ace, ultegra, 105 parçalar

Scudo
yoğun istek üzerine nalini bibshortumu da satılığa çıkardım. artık yollara çıplak çıkacam!.. polis otobanda ceza kesio ama çıplak bisikletçiye yasa varmı bilmiom. neyse görcez artık. evet meraklısına fotolar. buyrun.

http://img123.imageshack.us/img123/3286/phot0007in1.jpg

http://img78.imageshack.us/img78/4451/phot0004xu7.jpg

bianchi bibshorttan daha yeni ve hiçbir yerinde incelme yok. bir düşmeden ötürü ufak bi terzi eli deymişliği var. ama o da hızınızı kesmez!

35 ytl

nalini takım olarak 60 ytl

bianchi takım 50 ytl

SERVAN BAKIYOM BÜTÜN DONLARINI SATILIĞA ÇIKARMIŞSIN NE İŞ? :d:d:d:d:d:d:d:d

fatih kaç senedir türkiye'nin bir numaralı adamıyla antrenman yapıyon işte bu kafayla bi b.k olamadın. ama yine de severim seni. keşke büyüklerine biraz daha saygılı olsan..

arkadaşlar nalini takım satıldı gibi.
hasan abi deniycek. içine sinerse alcak.
pedallar da gitmek üzere oksal deniycek.
cantlar lastikler halen satışta kısa bi süre sonra guizzo boğazı da satışa koyacağım. bilginize.. :)

@rocinante

senden olduğu için uymasa bile alırım bu şimdiden bu formanın hatırası var :D :D :D :D . ben bu formayı aldım arkadaşlar .

SERVAN BAKIYOM BÜTÜN DONLARINI SATILIĞA ÇIKARMIŞSIN NE İŞ? :d:d:d:d:d:d:d:d

fatih kaç senedir türkiye'nin bir numaralı adamıyla antrenman yapıyon işte bu kafayla bi b.k olamadın. ama yine de severim seni. keşke büyüklerine biraz daha saygılı olsan..

yaa akşam akşam gülmekten altıma ettim bu ne muhabbet allah iyiliğinizi versin :D :D :D

boğaz klasik mi yoksa mtb gibi çiçek çektirmelimi bana boğaz lazım da 120 mm falan rocinante kardeş bide senin pisleti merak ettim gerçi bişey kaldımı elinde :D :D :D

boğaz çok şık çok temiz ve kaliteli ve evet 120mm..

çiçek çektirme nasıl oluo bilmiom ama bana hiç çektirmedi.:D

fotosunu yakında koycam. bana yeni bi boğaz geliyo onu bekliyorum.

bisikletimin fotosunu da yeni gelen boğaz ve lastikleri taktıktan sonra koymak istiyorum.

bu arada giant, satışa koyduum hemen herşeyle ilgili soru soruyon, sen sorduktan sonra da satılıyo.
bayaa bereketli geldin bana. sormaya devam abi..

@rocinante

şöyle söylim maşaya üsten vidayla sıkılanlardanmı yoksa sadece tepesinden bir alyan vidayla sıkılanlardanmı yahu klasikmi işte yolcu sun anla beee :D :D :D akşam akşam resim aratırma bana :D ben pazara gittiğimde de öyle oluyor bomboş tezgaha gidiyom sona millet üşüşüyor hayırlısı olsun

çok sabırsızsın.. :Ahhh-1660
o zaman internetten bulduğum bir fotoyu yollayayım şimdilik.
fotodakinin aynısı:

http://img413.imageshack.us/img413/9836/g1wg9.jpg

bu arada dur tahmin edeyim pazarda tezgah başında meyveleri tek tek mıncıklayıp adama ahiret soruları soruon dii mi :04:

yav aklıma ne geldi arkadaşlar küçükken ben, meşe oynardık. öyle salak tasolar yoktu bizim zamanımızda. neyse oturur meşeleri önümüze koyar alır, satar, değişir, konuşur, koklaşırdık. o meşelerin kişiliği kimliği vardı aynalar 15likti agaflar 10luk sütler 35lik...
büyüdüm eşşek kadar oldum, muhtelif yerlerimdeki kıllar ağardı, şimdi benim gibi bikaç düzine deliyle bisiklet barçalarını alıp satıp değişip konuşup koklaşıyom.. değişen fazla bişey yok galba. ne kadar ilginç dii mi :rolleyes:

@rocinante

ee hayat böyle değişen hiçbir şey yok bende işten eve evden işe giden bir adamım bisiklete binmeye hiç zamanım yok ama habire malzeme ve bisiklet alırım evde 4 adet bisiklet var her yer malzeme dolu ben bunları bir satmaya kalksam forumu hepten işgal ederim :D :D :D akılmı var bende

@giant

ya Bülent bana sorsaydın, bende istediğin boğazdan iki tane var. biri siyah 3tt diğeri silvır noname. resimlerini yarın özelden mesaj atarım. selamlar.

@atlastancepkenli

mustafa 120 mm falan lazım bide başka şeylerde lazım özelden görüşelim senle

@rocinante

Buradaki parçaların çoğunu ben aldım. Rocinante ye çok teşekkür ederim, malları çok iyi kullanmış. Hele Ultegra kollar cillop cillop parlıyor. Duraaceler de öyle. Sen çok sağol Rocinante.

ohhhh yakışır mustafama mustafa harbiden temizdi mallar güle güle kullan
rocinante kardeş yedek parçalara çok iyi bakmış temiz kullanmış yolcu malzemesine iyi bakar çünküm biz çamur neyin bilmeyiz asfaltla işimiz bizim ama şu pisletinin resmini merak ediyom alu mu karbonmu çelikmi bakırmı ondan sonra tam notumu vericem kendisine izniyle :D :D :D :D :D

yeni malzemeler de gelsin takıp fotosunu öyle çekicem.

çiçek çektirme süper bi bisiklet işte :D

görünce kıskançlıktan çatlıycan..

Geri