Scudo Sports

Downhill için destek

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Degerli forum uyeleri yaklasik 12-13 yasindan beri hayalini kurdugum downhill bisikletleri icin yavas yavas adim atmaya basladim ama sorun su ki elimde 2 tane mtb bisiklet var be downhill bisiklerim yok bu iki bisikleti satis asamasina getirdim buna ragmen yani bu iki bisikleti satsam bile 1700-1800 tl para elime geciyor.
Butun fikirlerimi aile bireylerine danistim ve babam ancak bir bisiklete 1000 tl ustu vermem dedi
Neyse iste bunlari yaparsam 2700 tl civari param olucak ve bu para adam akilli downhill bisiklet almak icin para bile sayilmayabilir.
Sonuc olarak sizlerden istegim hedefim dogrultusunda maddi ve manevi her turlu konuda yardim etmeniz (biraz dilencilik gibi oldu ama cidden ihtiyacim var) Bu arada her turlu goruse ve fikre acigim simdiden herkese tesekkurler

Scudo
11 ay uğraştım ben 3000 TL'lik yol bisikleti için.16 yaşındasın eline geçiyor 2700 lira.Oldukça iyi bir rakam bu.Bir dh için yeterli değil elbette.Sabret, sonra al.Sabretmek burada maddi destek istemekten iyidir diye düşünüyorum.Üstteki yorum yani wiki'ye yönlendiren yorum da çok yerinde olmuş.

Şu da benim sahibinden.com için full amortisör favori linkim

(link)

Ailenin müsaade etmeden 10000 liran olsa bile bisiklet alma. Yaşın daha genç, ailenin arkasından iş çevirme derim :) Baba'yla konuşup orta yol bulun, güzel bir bisiklet alıp hayrını gör, kafan rahat etsin :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
(link) çok incelemedim ama eğer sağlamsa yani kullanılması gerektiği gibi kullanılmadıysa düşünebilirsin. :D ama önceden dediğim gibi hemen atlama bisiklete yanında usta derecesinde anlayan biriyle git.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Oo hiç bakmamıştım ilgimi çekmeyince, bu dh ler ne kadar pahalıymış ya. Neden böyle bunlar ? Karbon yollardan pahalı neredeyse

• Beğen
Tepkiler: barayda
@ahmtayd Eh min 1 metrelik zıplayışlara, koca koca kayalara sarp arazilere dayanacak bir teknoloji ancak bu şekilde sağlanıyorda ondan yüksek fiyatları :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@M.Burak KARADAĞ
Alü mü bunların kadroları ?

@ahmtayd
Alu da var Karbonda.

Aslanim ayagina ayakabi alacak parasi olmayan ailelerin cocuklari dolu memleket.bence sen bi tane bisan al kendine 200 tl ye kalaniylada senin yasindaki gariban genclere bisikletler alip hayrina ver gitsin.

@mariokaldato Aslında çok doğru söylediniz ama böyle bir şeyi 8 milyardan kimse yapmadığı için düşününce çok tuhaf geldi bana üzüldüm.:(

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
Memlekette asgari ücret 1000tl iken, döviz kuru bu derece yüksek iken kimse sana dh bisiklet al diye para vermez. Hatta burda kimsenin dalga geçmemesi bile normal değil böyle bir konuyla ;) En güzeli, ailenin tanıdığı bir yerde okul çıkışları, h.sonları, yaz tatillerinde çalışıp (garsonluk vs) gerekli parayı kendin biriktirmen.

@uguryilmaz144 ailem bu duruma bisey demiyor babam sadece okadar para ben vermem bul parasini kendin ver dedi

@avanak_abdi abi haklisin da belki bi babayigit cikar da cocuga bak bu yasta ugrasiyor ne icin der diye actim konuyu sonucta denemekten zarar gelmez

yemicen içmicen para biriktircen.
şahsen ben borçlarımın arasında bu şekilde para biriktirerek bisikletimi alabildim.

• Beğen
@chnkrmz abi yemedim icmedim bu bisikletleri aldim zaten babam onlara da para vermedi (Neden bisey alirken para yardimi yapmiyor bilmiyorum) daha cok bekliycem sanirim

@gmfaruk abi xc500 hd var ve salcano astro 212 hd var dayanmiyor aydosun parikalarina

@aksoyyavuz baban senden bişeyler bekliyor ozaman. yaşın küçük. kendi çabalarınla bişeyler başardığını görmek istiyor olabilir. ve hiç yoktan yardım ediyor gene.
bende olsam babanın yaptığını yapardım.

• Beğen
@Eray I abi aslinda amac bu degildi dusundum yani kucuk bi cocuk benim elimde para varken bi hayalini gerceklestirmemi istiyosa verirdim ben belki baska biri de bana bunu yapar diye denedim sansimi

@chnkrmz oyle heralde harcligimi da aylik veriyor sadece ihtiyaclarima yardim yapiyor bunu soylemeyi unuttum

Geri