Scudo Sports

Dövmesi olan bisikletçiler

@Hasan Çağri

Gözleri süper. Şekil olarak bana Sonic i hatırlattı duman.

Dövme yaptırmak isterim ama sürekli değişiklik aradığımdan çabuk sıkılacağımı bildiğim için yaptırmıyorum. 1-2 tane geçici olmuştu bir zamanlar. Ama her zaman ilgimi çeker.

Scudo
En sonunda uzun zamandır istediğim dövmeyi yaptırdım.

Bu süreci uzatan asıl etken , hem özgün bir dövme istemem , hem de İstanbul'un önde gelen dövmecilerinin randevu programlarındaki aşırı doluluk oldu.

İyi bir dövmecinin elinden çıkan bu tip dövmelere , eser desem abartmış olmam herhalde.

Bedel Ödendi.jpg

Şu an yok ancak ilk fırsatta sol koluma Göktürkçe "Türk" yazdıracağım.
Avrupalı her millete, rusa, kuzeyliye benzetiyorlar.😒
Dipçe: Ya da sağ el parmaklarıma her harfini mi yazdırsam? @Özcan güler 'in "Ride More" dövmesi gibi.😋

Almanyada yaşayan Denizli Acıpayamdan bir arkadaşım vardı , oda senin gibi aynı konudan muzdaripti.
Benim birader Rusya da 6 yıl kadar yaşadı. Polis bir defa bile çevirmedi dedi. Benzerlikler bazen işini kolaylaştırıyor , bazen bıkkınlık veriyor. Dövme bu işi çözer mi zor.

Dipçe: Ya da sağ el parmaklarıma her harfini mi yazdırsam? @Özcan güler 'in "Ride More" dövmesi gibi.😋

Zaten bir tek Türk'e benzemiyorsun Yörükoğlu. :ssrtcbya:
Değil koluna Türk yazdırmak, bayrak takıp gezsen seni Türk sanmazlar.:D
İzmir-Dinar turunda iki defa sana İngilizce ''hello'' dediklerinden biliyorum.

Zaten bir tek Türk'e benzemiyorsun Yörükoğlu. :ssrtcbya:
Değil koluna Türk yazdırmak, bayrak takıp gezsen seni Türk sanmazlar.:D
İzmir-Dinar turunda iki defa sana İngilizce ''hello'' dediklerinden biliyorum.
@cazci Cem abi bilir, hatta kendi de bi'kaç kez söylemişti. Beni de genelde Moğol'a benzetiyorlar. Kaç göbek soya çekiyorsam artık. 😬

Taş yerinde ağırdır..
Mendel den sonra öğrendik ki eşleşmeler, mutasyonlar farklı antropiler oluşmasına neden oluyor...
Dövme ve tual bedenler biçimce değişmenin bir göstergesi..
Ben insanın özce gelişmesini önemserim....
Sonuçta öyle veya böyle bir surete sahibiz de altındaki ruh ve zihin ne alemde değil mi?...

Kedi severler bölümünde paylaşmıştım aslında, güzel bir oğlum var onun dövmesini yaptırdım geçen sene, iyi ki dediğim çok nadir şeylerden biridir. Dövme işi sanat işi olduğundan olabildiğince araştırıp yaptırmanızı öneririm, iyi bir sanatçı yüksek fiyatla orantılı oluyor ve bence iyi bir dövme istiyorsanız iyi bir sanatçıda yaptırmanız şart. A832FE76-54ED-4488-9398-AC8A74EFADD2.jpeg

@cazci Cem abi bilir, hatta kendi de bi'kaç kez söylemişti. Beni de genelde Moğol'a benzetiyorlar. Kaç göbek soya çekiyorsam artık. 😬
O yine bir derece. Sonuçta aynı coğrafyanın insanıyız, hatta zaman zaman akrabalığımız olmuş.
Sayın @hamlet2006 'nın dediği gibi Türk haricinde her millete benzetiyorlar. Hatta çinlinin biri (evet evet, %100 çinli) bana "senin gözlerin çok küçük" dedi yahu, Çinli dedi yahu.🥴

şimdi bir de bisiklet dövmesi düşünüyorum

Dosyalar

• IMG_20210625_054912.jpg
    IMG_20210625_054912.jpg
    67,4 KB · Okunma: 82
Şimdilik 3 tane var. İlk ve en özel dövmem, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası.
İkincisi bileğimde, onda da adım yazıyor.
Üçüncüsü de sol bacağımda.
IMG_20210625_071532.jpgIMG_20210625_071500.jpgIMG_20210625_071436.jpg

Vücutta kıl-tüy çıkmayan ender bir kaç yerimi cilt sağlığımın takibi açısından kullanıyorum. Kıllı bir genetik mirasa sahipseniz iki kere düşünün derim. Yukarıda tuval gibi alana yaptıran arkadaşlara imrendim. Gen havuzumuz aşure kazanı gibi maşallah.

Kedi severler bölümünde paylaşmıştım aslında, güzel bir oğlum var onun dövmesini yaptırdım geçen sene, iyi ki dediğim çok nadir şeylerden biridir. Dövme işi sanat işi olduğundan olabildiğince araştırıp yaptırmanızı öneririm, iyi bir sanatçı yüksek fiyatla orantılı oluyor ve bence iyi bir dövme istiyorsanız iyi bir sanatçıda yaptırmanız şart. 267859 dosyayı görüntüle
Ayıptır sorması bu dövme için ne kadar ateşlediniz?

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
Devasa dövmelerin arasında benimkisi minik kalmış😄 İki tane dövmede bende var.
Birisi "Hami" ismi rahmetli babamın adı; koruyan, kollayan anlamına geliyor.
Diğeri de bir balon dövmesi; yaşamım sürece kaybettiğim insanlar, duygular, dönüşümler için gökyüzüne gönderdiğim balonu temsil ediyor. Ne yaşarsak yaşayalım, gökyüzüne bu enerjiyi göndererek yeryüzünde kaldığımız hayata daha güçle devam etmeliyiz.
267876 dosyayı görüntüle

fiyatı duyduktan sonra yeni favorimiz :):)
267875 dosyayı görüntüle
Ahahaha bu çok iyiydi, üzgünüm ama ilk dövme maceram hüsranla sonuçlanınca ikincisini kaliteli bir yerde yaptırmak zorunda hissettim kendimi. Emin olun dövme yptırdıktan sonra uygun fiyat ve yüksek fiyatlı yerleri karşılaştırıp ona göre hareket etme ihtiyacı duyuyorsunuz. Şuan koluma baktıkça oğlumu görüyorum ve mutlu oluyorum ☺️☺️ Verdiğim paranında bir önemi kalmıyor
1500 gayet makul o işçilik için :)
Kesinlikle 🙏🏻

Geri