Abdullah Hakkı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 655
- Bisiklet
- Diğer
Almanyada yaşayan Denizli Acıpayamdan bir arkadaşım vardı , oda senin gibi aynı konudan muzdaripti.Şu an yok ancak ilk fırsatta sol koluma Göktürkçe "Türk" yazdıracağım.
Avrupalı her millete, rusa, kuzeyliye benzetiyorlar.😒
Şu an yok ancak ilk fırsatta sol koluma Göktürkçe "Türk" yazdıracağım.
Avrupalı her millete, rusa, kuzeyliye benzetiyorlar.😒
Dipçe: Ya da sağ el parmaklarıma her harfini mi yazdırsam? @Özcan güler 'in "Ride More" dövmesi gibi.😋
@cazci Cem abi bilir, hatta kendi de bi'kaç kez söylemişti. Beni de genelde Moğol'a benzetiyorlar. Kaç göbek soya çekiyorsam artık. 😬Zaten bir tek Türk'e benzemiyorsun Yörükoğlu.
Değil koluna Türk yazdırmak, bayrak takıp gezsen seni Türk sanmazlar.
İzmir-Dinar turunda iki defa sana İngilizce ''hello'' dediklerinden biliyorum.

O yine bir derece. Sonuçta aynı coğrafyanın insanıyız, hatta zaman zaman akrabalığımız olmuş.@cazci Cem abi bilir, hatta kendi de bi'kaç kez söylemişti. Beni de genelde Moğol'a benzetiyorlar. Kaç göbek soya çekiyorsam artık. 😬
Ayıptır sorması bu dövme için ne kadar ateşlediniz?Kedi severler bölümünde paylaşmıştım aslında, güzel bir oğlum var onun dövmesini yaptırdım geçen sene, iyi ki dediğim çok nadir şeylerden biridir. Dövme işi sanat işi olduğundan olabildiğince araştırıp yaptırmanızı öneririm, iyi bir sanatçı yüksek fiyatla orantılı oluyor ve bence iyi bir dövme istiyorsanız iyi bir sanatçıda yaptırmanız şart. 267859 dosyayı görüntüle
Ayıptır sorması bu dövme için ne kadar ateşlediniz?
1500 gayet makul o işçilik için1500 tl
Ahahaha bu çok iyiydi, üzgünüm ama ilk dövme maceram hüsranla sonuçlanınca ikincisini kaliteli bir yerde yaptırmak zorunda hissettim kendimi. Emin olun dövme yptırdıktan sonra uygun fiyat ve yüksek fiyatlı yerleri karşılaştırıp ona göre hareket etme ihtiyacı duyuyorsunuz. Şuan koluma baktıkça oğlumu görüyorum ve mutlu oluyorum ☺️☺️ Verdiğim paranında bir önemi kalmıyor
Kesinlikle 🙏🏻1500 gayet makul o işçilik için![]()