Scudo Sports

Doları protesto turu

Sorsak dünyanın gelmiş geçmiş en iyi en dehşet en ilham veren en sürreal en imkansızları başaran, yapmadığımız tank icat etmediğimiz helikopter satmadığımız iha maho kalmadı ama gelin görün, Türk lirası dibi görüyor 😁 ne güzel hikaye.. Ulan neredeyse bu kadar gelişmişliği andromeda galaksisinden uzaylılar bile kıskanıp elçi gönderecek.. Diyecekler ki siz tanrı mısınız? Bir kişiye inanıyorsunuz 😁
Sinirden gülme emojisi yoktu, kusura bakma. :D

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Scudo
Yakın zamanda karadenizde , ege veya akdenizde hiç farketmez , doğal gaz rezervi bulduk diye açıklama yapılmasını bekliyorum. Biraz da millet bahçelerinde yatıp yuvarlanırsak , bitti gitti işte.

"Tourney neden kötüleniyor" diye bir başlık vardı bir ara...
Paraya kıydım "Tourney" aldım başlığı da açılacak...

At fava bekle

Ben şimdiden fixie bakmaya başladım ama oyuncak ya da model 😁

Yakın zamanda karadenizde , ege veya akdenizde hiç farketmez , doğal gaz rezervi bulduk diye açıklama yapılmasını bekliyorum. Biraz da millet bahçelerinde yatıp yuvarlanırsak , bitti gitti işte.

Seçim vaadi olarak doğalgaz ve petrol rezervi bulduk vaatlerine o kadar alıştık ki, ''ayçiçek yağı rezervi'' bulduk derse şaşırmıcam artık!

Seçim vaadi olarak doğalgaz ve petrol rezervi bulduk vaatlerine o kadar alıştık ki, ''ayçiçek yağı rezervi'' bulduk derse şaşırmıcam artık!
Ben ona sevinirim bak. Seneye de zeytinyağı rezervi açıklaması gelirse çil yavrusu gibi dağılırız. 1637757990335.png

Hedef 20,23 😁

Benzine zam haberi geldi ama bu kur artisindan sonra daha da gelir. Asgari ucret 240$ civarina da dustu. Bu durumda insan emegi akaryakittan cok daha ucuza geliyor. Acaba yakinda tuk tuk taksiler hizmete girer mi?

AB'ye girecegiz diye gunduz vakti havai fisek atilan yillardan doktor maasinin Almanya'daki asgari ucretten daha az oldugu hale geldik. Bu ihtimal de cok uzak degil bence.

stock-photo-tuk-tuk-typical-asian-rickshaw-bicycle-oriental-antiqued-portrait-tricycle-vienti...jpeg

Soru şu, neden 13.50 ye çıktı neden 12.06 ya düştü? Tantana bunun kara mizahı? Ne gitti acaba ülkeden bu arada?
13.50 den 12,06 ya düşmesi çok garip gelmesin. Kar satışları geldi, düzeltme yedi. Bütün yatırım ürünlerinde(altın, gümüş, hisse senedi, kripto vb..) bu böyledir.

Geri