Demir Atlı
Sunroofa değil gökyüzüne inananlar
- Tepki
- 3.325
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hemen misvak tan karşı atak yaparız.Charlie Hebdo'nun kapağında çıkan karikatürü gördünüz mü?
Bizimkilere 1 aylık malzeme çıktı. Artık dolar 9 lira olana kadar Fransa'ya sayar söver, içimizi soğuturuz.
Hocam affına sığınarak şunu paylaşmak istiyorum. Yazını görünce bu aklıma geldi.Bir sabah uyansak, amerikan başkanı yetti gari bu dolar, biz bundan kelli Türk Lirası kullancez dese, alın şu amarigan altınlarını, basın ordan balya balya yunus emreli pembişlerden dese. Hemen b52 bonbarduman uçaklarını salsa, belugaları gönderse, biz pata küte TL bassak, üstüne many kisses from Turkey discover the potential yazsak bu gelen b52leri belugaları parayla doldursak. Dünya TL için sıraya girse, tayga ormanlarının yarısını kesip dünya pamuğunun yarısı ile harmanlayıp para bassak, dağa taşa DTO (Dünya Türk Olsun) u bangnotlarla yazsak bile dolar düşmez artık.

Evet arkadaşlar ben öldüm. Hakkınızı helal edin. Bu benim bittiğim andır.
artık Kaykay formundayım.
🛹
Sopalar kaç dolar haberin var mı? Çinden geliyor.Mahallenin gençleri artık " celik çomak spor kulübüne " kaydolacakmış. Forma , ekipman vs. masrafı yok. Evden gelirken yolda bir uzun bir kısa sopa bulsalar yetiyormuş.