Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Aman ha buralarda bu tip tavsiyelerden mümkün olduğunca uzak durun . Ciddi ciddi kötü niyetli kişiler ekran görüntüsü alıp, dövize teşvik ediyor veya yatırım tavsiyesi veriyor gibisinden bir şikayet ile Spk ya bildirebilir. Başına gelen kişiler var , aman dikkat diyim . İyi forumlar.

Son düzenleme:
Tahmin ettim :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Oxsy
2000 yılında 1 dolarla 1.5 kez umumi tuvalete gidebiliyorduk. Artık dünden itibaren 4 ila 6 kez gidebilir haldeyiz. Maradonaaaa.

Bir sabah uyansak, amerikan başkanı yetti gari bu dolar, biz bundan kelli Türk Lirası kullancez dese, alın şu amarigan altınlarını, basın ordan balya balya yunus emreli pembişlerden dese. Hemen b52 bonbarduman uçaklarını salsa, belugaları gönderse, biz pata küte TL bassak, üstüne many kisses from Turkey discover the potential yazsak bu gelen b52leri belugaları parayla doldursak. Dünya TL için sıraya girse, tayga ormanlarının yarısını kesip dünya pamuğunun yarısı ile harmanlayıp para bassak, dağa taşa DTO (Dünya Türk Olsun) u bangnotlarla yazsak bile dolar düşmez artık.

Charlie Hebdo'nun kapağında çıkan karikatürü gördünüz mü? :)

Bizimkilere 1 aylık malzeme çıktı. Artık dolar 9 lira olana kadar Fransa'ya sayar söver, içimizi soğuturuz.

Bir sabah uyansak, amerikan başkanı yetti gari bu dolar, biz bundan kelli Türk Lirası kullancez dese, alın şu amarigan altınlarını, basın ordan balya balya yunus emreli pembişlerden dese. Hemen b52 bonbarduman uçaklarını salsa, belugaları gönderse, biz pata küte TL bassak, üstüne many kisses from Turkey discover the potential yazsak bu gelen b52leri belugaları parayla doldursak. Dünya TL için sıraya girse, tayga ormanlarının yarısını kesip dünya pamuğunun yarısı ile harmanlayıp para bassak, dağa taşa DTO (Dünya Türk Olsun) u bangnotlarla yazsak bile dolar düşmez artık.
Hocam affına sığınarak şunu paylaşmak istiyorum. Yazını görünce bu aklıma geldi. :)
13_yas_olasiliklari-ugur_gursoy.jpg

Bu konu " Hyde Park" kürsüsü gibi oldu...
Hepimizi direk ilgilendiren, tüm yaşam standartlarımızı aşağı çeken bu gidişat, yakın zamanda bitecek gibi de görünmüyor..
Toplum olarak yaşanacak dramların, yoksullaşmaya paralel olduğu bir gerçek.
Yanı sıra cehaletin de artması beni çok kaygılandırıyor. Çocuklarımıza dünya ve gelecek hakkında somut iyi ve güzel şeyler söyleyebilmek istiyorum..
Hepimizi çok zor günler bekliyor; önce ekonomi sonra sektörler, çalışma hayatı, piyasalar, işsizlik, hayat pahalılığı, alım gücünün düşmesi ve en önemlisi ihtiyaçlar hiyerarşisinin ilk basamağında takılı kalan bir toplumun düşürüldüğü çaresizlik....

@cazci benim bildigim moderatorler forumu susturmak, dizginlemek ve uzerine kum serpmekle gorevli olurdu gectigimiz yillarda. gerci hala kilitlenen silinen bi kac konu gordum. Yine de umut verici erkin de ses cikarmasi. Bisikletforum her konuda gucel, herkes farkinda mevzunun bisiklet oldugunun ama daha ozgur mecralardan artanlar buraya yansiyor, artik marka ayakkabi alamamanin ya da bisikletle ilgili herhangi bir urunu alabilmek icin bogazimizdan, cocuklarimizin harcliklarindan kesmemiz gerektiginin bir isyani varsayabiliriz.

@ihsangencer , hepimiz aynı gemideyiz...
Dünya görüşlerimiz yakın ya da uzak olabilir.
Yaşam biçimimiz, tercihlerimiz de..
Aslolan forum özelinden tüm yaşama yansıyacak samimiyet, vicdan ve çözüm odaklı olabilmek...
Mümkün olduğunca konulara müdahale etmeyen bir anlayışa ulaştık. Forum kurallarını ihlal edip hukuki sorunlar oluşabilecek, kişileri zor durumda bırakabilecek konular olduğunda, şikayetler çoğalıp huzurun bozulduğu v.b. noktalarda gerekli yaptırımları uygulamamızı anlayışla karşılamanızı umuyoruz..
İyi forumlar dilerim..

Hala büyük oyunu göremeyen ve ekonomimizin iyi durumuna rağmen , bu başlıkta isyan eden arkadaşların yazılarını görünce umutsuzluğa kapılıyorum. Ülkemizin dolar karşısında yaptığı planları yoksa sırf muhaliflik olsun diye bilerek mi görmezden geliyor bu arkadaşlar acaba diye kendi kendime de sormadan edemiyorum.

Nasıl ki eskiden enflasyon varken ; paramızdan 6 adet sıfırı bir gecede şak diye atarak ekonomimizi şahlandırdıysak şimdi de
doların 10 lira olmasını sağladıktan sonra şak diye 1 adet 0 atılıp 1 tl= 1 dolar seviyesine getirilip ekonomimiz tekrar şahlandırılacaktır.

Bu yüzden en kısa sürede doların 10 tl olması için bizde elimizi taşın altına koymalı ve her şeyi devletten beklememeliyiz.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar ben öldüm. Hakkınızı helal edin. Bu benim bittiğim andır.

artık Kaykay formundayım.
🛹

Mahallenin gençleri artık " celik çomak spor kulübüne " kaydolacakmış. Forma , ekipman vs. masrafı yok. Evden gelirken yolda bir uzun bir kısa sopa bulsalar yetiyormuş.

Geri