Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Felaket senaryolarından bahsedip karamsarlık içinde yazmaktan başka çaremiz yok gibi görünüyor duruma bakınca. Dolar 4 dolar 5 dolar 6 diye konu başlığı açtığımız günler dün gibi yakındı...
Görünen o ki Hayatımızın bundan sonraki kısmında eğlence, hobi, sosyal kültürel vs yani zorunlu tüketim malzemeleri haricindeki her türlü harcamayı kısmak zorunda kalacağız, çünkü eriyen paramız sebebiyle karnımızı doyurup, temel ihtiyaç malzemelerimizi alıp, faturalarımızı ödediğimizde elimizde pek de para kalmamış olacak. 105 set zaten kral oldu :)
Yeni kral sora olacak:ssrtcbya: Karbon maşa lüks olacak, Tiagra ve üzeri kullanablara zengin gözüyle bakacağız:eek:
Bisiklete harcayacak paramız olmayacak, çünkü 100 liramız 12 dolar ediyor. 12 dolara iç lastik var...
1000 liramız 120 dolar ediyor. 120 dolara da dış lastik var. Lastik dışında birşey almak istiyorsak binlerce lirayı gözden çıkarmamız gerekiyor. Geçti artık 1500 liraya 105 set devri...
105 setim var. Artık yolda kimseye selam vermiyorum. 😆

Scudo
Bugün ne alırsanız kar. Yarın döviz daha da artacağından... Dün aldığım şey, bugün ucuz kalıyor...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Burak B.
Dolar çok hızlı model yükseltiyor. 8.18.. 8.50ye kadar yolu var, merkez bankası geçen perşembe faiz artırmadı, ayda 1 açıklama yapıyor. Bisiklet parçaları, kıyafetleri aşırı pahalılaşıcak..
o arkadaş geri dönmüş.. 12 yıl sonra:koptum: 2032'de doların 37.6₺ olacağını öngörebiliriz.

1 kuveyt dinarı o zamana kadar 250lira olur :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TafLan
@Ronin45 Bu tür insancıklar, zaman zaman gerçek niyet ve fikirlerini ağızlarından kaçırsalar da, asla ve kat'a samimi bir şekilde fikir beyan etmez, edemezler. Zira hemen tamamı kurulu düzenden nemalanmaktadır.

Varlıklarını, servetlerini, makam ve mevkilerini liyakate değil itaate borçludurlar. Bu yüzden de istikballeri, kendilerini o noktalara getirenlerin iki dudağının ucundadır. Bu gerçek, onları korkak, pısırık bir köpekten farksız hale getirir...

@Ronin45 Bu tür insancıklar, zaman zaman gerçek niyet ve fikirlerini ağızlarından kaçırsalar da, asla ve kat'a samimi bir şekilde fikir beyan etmez, edemezler. Zira hemen tamamı kurulu düzenden nemalanmaktadır.

Varlıklarını, servetlerini, makam ve mevkilerini liyakate değil itaate borçludurlar. Bu yüzden de istikballeri, kendilerini o noktalara getirenlerin iki dudağının ucundadır. Bu gerçek, onları korkak, pısırık bir köpekten farksız hale getirir...
Diz çökerek yaşamaktansa ayakta ölmek yeğdir. No pasaran!

Dolar artmıyor devlet ihracat yapmak için para değerini bilerek düşürüyor.Dolar/Euro paritesinden rahat bir şekilde anlaşılabilir.
Dolar artmıyor gerçekten de, TL düşüyor. En saçma sapan para birimlerine karşı bile TL düştü.
Ama Türkiye'de ekonomi yönetiminden bahsederken "bilerek" kelimesini kullanmak ne kadar doğrudur? :D

• Hahaha
Tepkiler: Robinson Crusoe
@portakallimon İhracatı arttırmak için satılan ürünün sayısı arttırmak için para birimini kasıtlı olarak devaüle edersin.Bunu en iyi çin yapıyor dünyada.

Geri