qtay
Daimi Üye
- Tepki
- 355
- İsim
- Kutay
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Lapierre
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
sen ülkeye fayda sağlamak için değil kendin için yaşa, ülke sana ne fayda sağladı da kendini borçlu hissediyorsun? faydayı geç gençliğimizi yediler. ingiliz veledinin 2 köpek gezdirip zevkine 100£'e aldığı külüstüre ben bisikletim diye biniyorum. isviçreye gitme imkanın varsa hala düşünmen garip.Abi anlamıyorum ya 1990 ve üstünde doğanlar benim gibiler oy vermiyor.Full orta yaş krizinde olanlar ve yaşlı dayılar ,amcalar bu ülkeyi batırıyor.Evladım eskiden tüp guyruğu varidi,Diyerek.Benim gördüğüm yeni Venezuela başla birşey değil.Zaten Maduroyla'da iyi kankalar.Belki soruyordur, kanka nasıl daha da kötü yaparız diye.Nasılsa kendinden daha tecrübeli.Şuan aşçılık 2.sınıf öğrencisiyim.Bölümü bitirir bitirmez, bakery açıp insanlara istihdam, ülkeye katma değer sağlayacaktım.Ama akrabalarım da diyor oralar tehlikeli olmaya başladı.Ekonominiz iyice kötüleşiyor ,sen gel buraya İsviçre'ye gitme gibi bir olayım olmasını hiç istemiyorum.Zira ben gidersem sen gidersen kim kurtaracak bu ülkeyi diye de düşünmekteyim.Diğer tarafım da s*ktir et bu ülkeyi dünya adına büyük bir zincir kur tüm dünyaya katma değer kazandır.Dünyanın iyiliği için çalış.İki tarafımından riskleri var.Zira Benim yaşıtlarım da gitmek için elinden geleni yapıyor.Gidersem bu ülkeye herhangi bir katkım olamayacağından yakınıyorum.Kalırsam da bazen diyorum içimden oğlum İsmet Türkiye'de 300 tane restoran açıp ,binlerce kişiye istihdam sağlasan ne olur, zincir kursan ne olur, bir gün bir gece ansızın polis evini basar ve 300 restoranına da kayyum atanır.Bu yazıyı paylaşırken bile korkmaktayım.Zira Şanışerin'de dediği gibi.Ülkemin polisinden korkar oldum.
#SUSAMAM