Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Çok güzel özetlemiş durumu. Bizim ülkede eşşek almak için 2 ay asgari ücretle çalışmak gerekiyor. Almanyada bmw almak için 2 ay asgari ücretle çalışmak gerekiyor. Ülkelerin yaşam standartlarının mükemmel bir kıyaslaması olmuş :harika:

Scudo

Gerçekten de sorun değil. Yeter ki eşek ( inek , koyun,.. ..) buranın eşeği olsun. Yemi , samani da buradan olsun. Ama hayvanların yemi bile ithal ise durum oldukça kötü ve tehlikeli. Sadece hayvanlarin değil insanların da gıdası ithal ediliyor. Bu finans kuruluşlarının yabancı yada yüksek oranda yabanci ortakli olmasindan da kötü. Birisinde cüzdanınızı başkasının emanetine kontrolüne veriyorsunuz. Diğerinde ise boğazınızı, midenizi.....
Burada insanlar sağlıklı , dengeli yeterli, güvenli , yerli gıdalarla beslensin. Araba , pc .... pahalı olsun önemli değil. Hatta insanlar öyle sağlıklı olsun ki ( beslenme, spor, stressiz yaşam, çevreci yaşam, insanı çalışma saatleri ve koşulları,......) doktorlar disciler issiz - abartılı konusuyorum- kalsın. Bu arada ülkemizin ucuzlaması sonucu artık güneş - kum turizmi gibi diş, estetik,.... gibi tıp turizmi de var. Bizlere göre pahalı olan tıbbi hizmetler yabancılar için oldukça ucuz. Bunu bazıları iyi bir şey olarak görebilir .

hondanın hazır otomobil üreten fabrikası satılık iken sıfırdan fabrika kurmak ne demekse, yetişmiş tecrübeli iş gücünden bahsetmiyorum bile

Bu başlığa girip bakınca,ağız dolusu küfür edip ban yememek için kendimi zor tutuyorum.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
dolar 8 plus, hani bu dolar bozduranlar nerde? o bozdurdukları dolarlara da çöktüler işin acı kısmı bu

İş ehline vereceksin. Bisikleti bozulan biri forumda bazen şu ildeki en iyi bisiklet mekaniği kim diye soru soruyor. damat bisikleti onarsın demiyor. Demez de. Can tatlı çünkü.

Eylül başından beri dolara çevirip duruyorum paramı. Maaşımdan kalan olursa, türk lirasını elde tutmaya değmiyor çok hızlı eriyor ve kagıt oldu artık iyice.. Başka türlü geçinmek mümkün değil, ihtiyacım oldukça bozuyorum. Bitirdiler artık ekonomiyi, kendimizi kurtarmaya bakıyoruz artık

Eylül başından beri dolara çevirip duruyorum paramı. Maaşımdan kalan olursa, türk lirasını elde tutmaya değmiyor çok hızlı eriyor ve kagıt oldu artık iyice.. Başka türlü geçinmek mümkün değil, ihtiyacım oldukça bozuyorum. Bitirdiler artık ekonomiyi, kendimizi kurtarmaya bakıyoruz artık
Kim bitirdi? İsim ver. Dış minnaklar mı?

Geri