Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Ya arkadaş görende sanar maaşı dolar ile alıyoruz, kirayı dolar ile ödüyorsunuz, ne demişti damat bey vatandaşın dolarla işi yok Algı yaratarak kaos ortamı yaratmaktan vazgeçin😁 2023 de Herşey çok daha güzel olucak😂😂

@seko35.50 eleştiriler kişilerden ziyade yaptıkları ile ilgili aslında. Diğer damata kim laf söyleyebilir? Yaptığı iş ortada ve herkes takdir ediyor.

Çağdaş78
Yok hocam ben bunların alayının tipinede gıcık oluyorum artık,hele bu herifin şu bıyık altından sırıtıp bizlerle dalga geçer gibi konuşması yokmu,bir kaşık suda boğası var insanın.Hani bir laf türedi ya son dönemlerde aklımızla dalga geçiyorlar diye tamda öyle.

Son düzenleme:
Çağdaş78
Yok hocam ben bunların alayının tipinede gıcık oluyorum artık,hele bu herifin şu bıyık altından sırıtıp bizlerle dalga geçer gibi konuşması yokmu,bir kaşık suda boğası var insanın.Hani bir laf türedi ya son dönemlerde aklımızla dalga geçiyorlar diye tamda öyle.
Yalnız olmadığımı bilmek sevindirici.😁

Malum anlayis, yurt icindeki fabrikalari , tarim isletmelerini ve her nevi ureticiyi ; satarak, kapatarak, zarar ettirerek , haksiz rekabetle ezerek 20 yila yakin sure sonunda ulkeyi Gıda , ilac ve hammadde konusunda ithalata bağımlı yaptı. Eğer böyle olmasaydı - zaten böyle bir kriz olmazdi- en fazla bir kac urun fiyatından şikayetçi olur ama günlük hayatımız , sağlığımız, beslenmemiz, ... sıkıntılı ve riskli duruma düşmezdi. Artan fiyatlar doğrudan kaçakçılıgin ve sahteciliğin artmasına sebep oluyor.
Herkeşş bizim orda sarma yunan tütünü içiyeeaah.

@Mehmet Metin Levent yunanistandan pamuk da ithal ettik ya pes. Suriyeden de birşeyler ithal ediliyordu hatırlamıyorum şimdi.
En ironik olanı ise sırp kasaplarindan ! karkas et ithalatı......
Not: Benim köyüm eskiden tütüncü idi . Bu tütün ve yunan ile ilgili bir tanim vardı ama şimdi hatırlayamadım.

@Mehmet Metin Levent yunanistandan pamuk da ithal ettik ya pes. Suriyeden de birşeyler ithal ediliyordu hatırlamıyorum şimdi.
En ironik olanı ise sırp kasaplarindan ! karkas et ithalatı......
Not: Benim köyüm eskiden tütüncü idi . Bu tütün ve yunan ile ilgili bir tanim vardı ama şimdi hatırlayamadım.
Ben yunan ile çalıştım. Urla li tütün üreticisi idi benim dedelerim.

When Money Destroys Nations: How Hyperinflation Ruined Zimbabwe, How Ordinary People Survived, and Warnings for Nations that Print Money
(link)
İngilizce bilenler bu kitabı okusun.
Amerikalılar, amerika için yazmış ama bizden çok şeyler var işin içinde.
@Mehmet Metin Levent bizimkiler Drama dan 23 de gelmişler.
Makedonya doyran dan 23 te gelmişler.

OQAzwQ.jpg

BqVcY7.jpg

Efendim şimdi sayın ekonomi bakanımız böyle bir açıklama yapınca "battık-bittik lobisi" hemen yaygara koparmaya başladı. Aslında sayın bakanımızın demek istediği şuydu:

"Ekonomi, döviz, faiz, mali politikalar gibi konular benim boyumu aşar. Böyle civcivli konulara kayınpeder bakıyor; soruları doğrudan ona sormanız isabetli olur. Ben sadece getir-götüre, ayak-yüzük işlerine bakıyorum. Zaten Saray'a da hademe kadrosundan girmiştim."

@Mehmet Altuğ iş yaparken elindeki ise dikkat etmeyip hata yapan kişilere söylenen bir söz vardır . " nereye bakiyorsun ? ... ne mi? " Tam isabet olmuş aslında.

Not : Kusura bakmayın ama bu tayfa artik karsisindaki ile hem dalga geciyor hem de terbiye sınırını çoktan geçti. Benim yazdığım da pek hoş değil kabul ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Malûm şeyin fiyatı 7,60 i geçmiş.....
Bakın bu mesaj taaa 21 eylül 2020 de yazılmış...Doğal olarak yıllar sonra 7.85 i geçeceğini öngöremezdi...Belki 3 yıl sonra 8 i geçince başka bir üye de bu mesajı alıntılar..🤮😱😫

OQAzwQ.jpg

BqVcY7.jpg

Efendim şimdi sayın ekonomi bakanımız böyle bir açıklama yapınca "battık-bittik lobisi" hemen yaygara koparmaya başladı. Aslında sayın bakanımızın demek istediği şuydu:

"Ekonomi, döviz, faiz, mali politikalar gibi konular benim boyumu aşar. Böyle civcivli konulara kayınpeder bakıyor; soruları doğrudan ona sormanız isabetli olur. Ben sadece getir-götüre, ayak-yüzük işlerine bakıyorum. Zaten Saray'a da hademe kadrosundan girmiştim."

OQAzwQ.jpg

• Hahaha
Tepkiler: Murat B.
200 TL'lik banknot ilk çıktığında 132 dolara denkmiş. Şimdi 25 dolar ediyor.

Geri