Şu siteye biraz kafa dağıtmak adına gelip, dolaşan yüzlerce bisiklet sever var, tamam konu dışına ya da sohbet kısmına yazılıyor olabilir ama şu dolar ile ilgili bir kelime görmeye ben şahsen dayanamıyorum. Ülke nin gerçeği, maalesef yıllardır devam eden kötü yönetimin sonucu ama buraya da yazmayın be arkadaş. Her gün kazancımızın eridiğini biliyoruz, engel olabilecek gücümüz de yok, canımız zaten sıkkın, biraz konunun dışına çıkıp kafa dağıtalım, şu yeşilin adını bile duymayalım diyoruz onda da forum başında konular için de bayrak gibi sallanır buluyoruz. Şahsen kendi fikrim doların yükselişini eleştirenlerin çoğunu da samimi bulmuyorum, aksine yatırımlarını bu yönde yaptıkları için sevinçten dört köşe olup yorum yazdıklarını düşünüyorum. Hatta olumsuzluğu daha da abartıp biraz daha artmasında katkım olur mu diye düşünenler de olduğunu biliyorum, ne derece etki edecek orası komedi tabi ama diyorum ya kazanıyorum diye ne yapacağını şaşırmış oluyor bu tür zihniyette olanlarda. Maaş ile çalışıp yatırım yapabilecek gücü olamayan insanlar var, elinde bin doları olan seviniyor artıyor diye. Oraya buraya sözde kızgınmış gibi saçma sapan yorumlar atıyor. Kimse kazanmıyor hepimiz kaybediyoruz. Bırakın bari burada biraz rahat nefes alalım.