trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.705
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
bunu yapmadıkları sürece dolar molar düşmez.![]()
mış, miş ...Resmî gazete ile döviz kuru haberleri yasaklanmış. Bu başlığa bu bilgilendirmeden sonra artık yazmamız hoş olmaz. Sevgiler ve de saygılar.
Dövizden bana ne. Çok güzel bir ktm almak istedim. Üzerine 1699 eur yazmışlar. İşsizim. Birikmişim var. O zaman dolar 4 liraya yakın. 6800 lira ver al. Full slx (Ben slx severim) ve fox maşalı. Du bakalım hele belki 3 yıl iş bulamayız el elde baş başta kalırız dedik almadık. Şimdi bugün aynı bisiklet 2017 model hala 13bin lira. Döviz bana ne dedirtmiyor.
Bisiklet forumda bende sevmiyorum dolar döviz yazmak, ama içim acıyor. Çok harika insanlar, sen ben biz, bizlerin evlatları; bunların geleceği çalınıyor. Bu forum maalesef istemesekte, dövize endeksli.
Londra'daki dolar baronları ,dış minnaklar, tapınak şövalyeleri falan varken içinizin dolması ne bileyim , çok da mantıklı değil gibi kusura bakmayın.Adamlar soğanı bile yükseltirken doları mı yükseltemeyecekler.
225727 dosyayı görüntüle
Eyyy Amariga sen kimsin! ee şey al sana beleş tıbbi malzeme gönderdim, bir de senden yolcu uçaa satın alcamm...
Eyyy Merkelll sen gimsing! Eee şey senlen de şu para yardımı gonusu var ya, eheheh...
Eyyy Dingilteree sen kimsin kii! Dolarımı sen yükseltiyorsun! Görürsün gününü.... Ee sen de al şu tıbbii yardımlarımı. Beleş lan valla. Al olm laa aaaallll.