Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
"Dolarda 7,40'ları gösterip 6 lira civarına razı ettiler. Adı konulmamış devalüasyon yapıldı. Zamlar yapıldı. Maaşlar reel olarak azaldı. Zaten bunlar yapılacaktı ama o zaman reis zarar görecekti. Kontrollü bir abd krizi ile suç batıya atılıverdi.
İyi işti..
Bir taşla üç-beş kuş..
Mesela; ABD koruması altında varlığını sürdürebilen Katar'ın, ABD'den habersiz 15milyar $ para gönderebileceğini, ve ABD'ye karşı Türkiye'nin yanında olabileceğine inanmamı bekliyorsunuz ya..Beklemeyin.."

sosyal medyada böyle yorumlara rastlıyorum, nerelerinden uyduruyorlar bunları, öküzün altında buzağı aramak yaptıkları...
adamlar reisi seviyorlar, 15 de gönderirler 20 de...

İran gelip beraber savaş uçağı yapak demiş mı, demiş. Rusya 2019 da s400 leri veriyor. Ayfonları da parçaladık. Tıramp düşünsün.
Ben çocukken yapılan çevirilerde şikagoyu kitaplar şikago diye yazardı. Chicago 'yu 1986 dan sonra gördüm ben. Tıramp diye okuyoruz öyle de yazılması lazım.

@Mehmet Metin Levent
Bu konuya 51 mesaj yazmışım..Sizin 500 oldu sanırım:D
Bilmiyorsanız,konunun dışından bakıp görebilirsiniz..

@ahlaksız
1507 mesaj olmadan yazmayı bırakmayacağım. Burda şirkle de savaşıyoruz.

Ekonomik kriz çıkarsa belki seçmen tabanında parçalanma olur diyorlardı ama o da olmadı.Arkadaşlar siz böyle gökten bir şey olmasını beklersiniz afedersiniz ama çok beklersiniz.Bir şeyler yapın,sosyal konularda tepkinizi gösterin eylemlere katılın derneklere bağış yapın vs.Klavye başından olacak iş değil bu.Maşallah herkes yardırıyor BOP Türkiye ekonomik kriz ama bir elimizi taşın altına koyalım bir şey yapalım yok.

"Ülke yıkılıyoooo yeah.Ben hollandaya gidiyoom olum ortadoğuuu çomarları düşünseüüün."

Bu kafa bizi kurtarmayacak.Ben internette böyle yorum yapanların parmağını bile kıpırdatmadığına eminim.Belki internetten eleştirmişlerdir o kadar.Kısacası tepki gösterin.

@Mehmet Metin Levent e o zaman ne yapalım?

"Eylem yapamayız biber gazı vaaar!"

"Hem tutuklarlar belki bilemiyorum altan..."

"Ayyy!Cop mu oooo???"

Her şeyin bir bedeli vardır.Kusura bakmayın ama hem mücadele edeceğim,hemde hiç kayıp vermeyeceğim diyen adama ben gülerim.Direnirken başınıza geleceklerden korkup direnmez teslim olursanız şu an ki şartlardan çok daha kötüsüne razı olursunuz demektir.Bundan 90-100 yıl önce bir sürü insan savaşta can verdi.İnanın biber gazı tutuklama vs hiçbir şey.

@DurgunDeniz
Nasrettin hoca ve timurun filleri hikayesi ile nutuk var. Şu an nasrettin devrindeyiz.

@DurgunDeniz hocam, sen ben bişiler yaparken karşında bir tek polis durmuyor, yandaş vatandaş ta senin karşında duruyor, savaş zamanlarını örnek gösteriyorsunuz insanlar ölmüş diyorsunuz ama o günlerde herkesin tek bir amacı vardı devlet savaşa gideni içeri tıkıp savaşa gitme demiyordu, bu günlerde hükumetin bir yanlışını insanlara anlatmak için bir faaliyet yaptığınızda üstünüzden önce hacı hoca takımı geçiyor sonra polis geçiyor sonra sicilinizde boru gibi bir adli kayıt işsizlik zaten almış gidiyor, birde siz adli kaydınızla iş bulacaksınız, geçineceksiniz, işin ucunda birde fetocu olup makemeniz bile yapılmadan içeride yıllarca kalmak var, bir eylem bir protesto yapılacaksa bütün halk buna destek verecek öteki türlü anca kendimizi yakarız.

Geri