Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu

Akşam haber kanallarında Akp li seçmenler iPhone telefonları kırdı veya yaktı şeklinde haberler çıkarsa seni örnek almışlardır demek olacak :) Öncü oldun :)

Kapitilazmi eleştirdik.
Ülkenin ekonomisini, hukukunu eleştirdik.
Üretim olmamasını eleştirdik.
Okunmuş fasülyeyi, tübitakı eleştirdik.
Efelenme ile diplomasi olmasını eleştirdik.
Eleştirilere kulak asılmayıp, yandık anam diyenleri eleştirdik.
Peki kendi bireysel ve ailevi yaşantımızda hangi dersleri çıkardık bu ortamdan ? Kriz dönemlerinden bireysel olarak en az zararla çıkmak , ömür boyu işe yarayacak hangi tasarruf fikirlerini düşündük ?
Bunlara da el atmak gerek diye düşünüyorum, belki başka konu başlığında. Ama es geçilecek bir konu değil.

Şu en en kötü kriz senaryosunda bile yaşamının çizgisinden pek te ödün vermeden hayatını idame ettirebilecek kişiler var. Zenginlerden bahsetmiyorum, tasarrufu ve az eşya-bol huzur meselesini hayatına uyarlamış olanlardan bahsediyorum..

@sargonnas

Betonumuzu, yolumuzu, köprümüzü, sarayımızı, hava alanımızı kıskanıyorlar. :komik:
(bu arada inşaat bir sektör bir ekonomi değildir, gidip yabancı ülkede inşaat yapıp paranı almıyorsan) bizdeki harcamadır, tüketimdir, ayfon telefon almaktır.

İzmir Aosb de işyerimiz var. İşyerinin bahçesi müsait. Amerikan malı bisikletlerini yakmak isteyen arkadaşların bisikletlerini itinayla yakabiliriz.

ahh ahh şu kur seviyesini indi diye seviniyoruz vay halimize

@Mehmet Metin Levent
İyike cube almışım. Alaman bize hep daha yakın olmuştur:koptum:

rtiphone.jpg

Şöyle bir yoruma denk geldim SDN'de.

"Geçen aylarda sayın CB kore bir ziyareti olmuştu, orda samsung yetkilileriyle büyük bir toplantı oldu ve bunlar basınada yansıdı. O toplantıda samsung gebzede büyük bir fabrika kurması gündeme geldi telefon, tablet , bilgisayar gibi ürünlerin bu fabrikada üretilip avrupa pazarına bu fabrikadan gönderilmesi yönünde görüş belirti CB, samsung yetkilileri değerlendirmeye almıştı şuan bu sürecin hızlanacağını söylebiliriz ayrıca çinli bir kaç firma gebzede teknoliji fabrikaları kurmaya plandını söyleyelim kesin bilgilerdir."

İphone'un yasaklanıp yasaklanmayacağı şu anda birinci gündem maddemiz oldu :D

Üst baremi negzel 7.42 yaptıydınız onun üstüne çıkmadı dolar hazretleri. Şimdi alt baremi 6.41 yaptınız altına düşmüyo meret. Kerameti ne ola ki?

@Serkan Mıstınoğlu
Toyota yi avrupa pazarının dibine soktu diye gündüz gözü özdemir sabancıyı öldürttülerdi. Kameralar özel güvenlik falan hikaye olarak kaldı. Fehriye erdal denen katili de yıllarca belcikada korudular. Tamam samsung faprikayı açsın amma altına imza atanları korumak lazım.

@Ahmet TOPAL
alamandan yediğimizi kazığı anlatsam ömür yetmez.

@mertgulkokan
Şaka yapıyorsun ama. Yarın bir gün ciddi ciddi gerçekten böyle diyecekler :)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@mertgulkokan
hocam tamam espri anladık ama hiç bir kimseye böyle saldırmasak? specialized kullananlar pkk lı mı? cannondale kullanan vatan haini mi? bu espri komik sayılmaz.

Videoyu baya bir geç görmeme rağmen adam gayet güzel açıklayıp anlatmış.

Dolar olmuş 6 küsur lira ,kim alabilecek Amerikan malını.Yaman çelişki

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Arkadaşlar ben mi sorun yaşıyorum yoksa gerçekten de Aslı bisiklet internet sitesini askıya mı almış?

(link)

Herhangi bir ürünün fiyatını görmeye çalışır mısınız? Ben göremiyorum.
"Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız."

Sitede üye girişi yapılabilecek her hangi bir yer de göremedim :D Kibarca kapatmışlar gibi duruyor

Dolarla doğrudan ilişkili bir durum olduğu için buraya yazıyorum o_O

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve orcunek
Geri