Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Desene bu yaz yabancı turistler bayram yapacaklar...

Valla sizi bilmem ama ben ikna oldum...:)

Dosyalar

• IIOK6066.MP4
    1,7 MB · Okunma: 54
  • Beğen
Tepkiler: 10urr
@Punctum

Ben de ikna oldum, yok mu başka seferberliğe katılan.

Recep Tayyip Erdoğan:

“Milletimiz müsterih olsun, vatandaşlarımız gönüllerini ferah tutsun ama özellikle sanayicilerimize sesleniyorum. Bankalara saldırarak, oralardan döviz alma yoluna gitmeyin. Battık, bittik işi sağlama alalım gibi yollara lütfen tevessül etmeyin. Eğer böyle bir yola tevessül ederseniz, yanlış yaparsınız. Bilesiniz ki bu milleti diri tutmak, ayakta tutmak sadece bizim görevimiz değildir, sanayicinin de görevidir, tüccarın da görevidir. Aksi halde biz de, başta şahsım B planını, C planını uygulamak zorunda kalırım, bunu da böyle bilesiniz.

Bazı haberler alıyorum, mallarını satmıyorlar. Ne demek mallarını satmıyorsun? Satacaksın arkadaş! Depolarda istiflemek, ne demek o? Satacaksın. Satmadın, onun da bedelini ödemek zorunda kalırsın. Çünkü ben bunu bir ihanet-i vataniye olarak görüyorum. Sen bunları niye ürettin? Satmak içi ürettin. Şimdi ne yapıyorsun, sen de mi birilerine hizmet etmenin gayreti içerisindesin? Bize milli lazım, milli. Bize yerli lazım, yerli. Eğer milli değilsen, yerli değilsen bunun bedelini ödersin.”

Çaresizlik içinde artık önüne gelen herkesi tehdit etmeye başladı. Ekonomi höt-zöt'le, tehditle yürütülmez; bunun böyle olduğunu en acı şekilde öğretecekler.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Maalesef dolar v7.20

7,20 dolar. diyecek başka bir şey yok:( söylenecek bi şey kalmadı

Sıfır atılmamış haliyle 7.200.000 diyelim de 2001 deki rakamlarla kıyaslama yapanlar zorlanmasın.

hastanede doktorum. Muhtemelen yakında bu oynak kur ile kimse tibbi cihazları ithal etmeyecek veyahut satmayacak. Hastane borçlanamayacak. Allahını seven böyle dikine açıklamalar yapmaz.

• Beğen
Tepkiler: irfananar
.1923 de Devlet-i Âliyye Osmanlı adı türkiye cumhuriyeti olarak değiştirildi ve yeni yönetim sistemine geçildi .m k atatürk yatırımlara yatırım katarak ülkeyi belirli bir mesafeye kadar getirdimi. taki hastalanana kadar ismet inönü geçtikten sonra neler oldu nuri demirağ ın kurmuş olduğu Besiktaş Barbaros Hayrettin İskelesinin yanında Tayyare Etüd Atölyesini hollandalı fokker firması satın aldımı . bugünki deniz müzesinin yanıymış .üçak teknolojisi elimizden uçtumu uçtu .gelelim vecihi hürkuş a anlatmaya gerek yok oda aynı sonla karşılaştı .devrim arabalarına ne oldu oda gitti elde teknoloji kaldımı kalmadı .1940 1945 almanya ve japonyanın halini biliyorsunuz şuanki gsmh netten bakabilirsininz.neyi var şimdi onların uçak teknolojisi neyi var onların otomobil teknolojisi bizde ise sıfır hepsi .peşkeş çekildi.2000 yılına kadar hiçbir şeye sahip olamayan bir ülkede 16 yıllık bir partiden yada kişiden nasıl düşünürseniz düşünün orası size kalmış bunları ha deyince üretmesini bekleyemezsiniz .eleştirirken doların neden yada niçin manipüle edildiğini bilmek lazım akdenizde neler döndüğünü anlamak lazım venezuelada bir çuval para bir bardak su alıyor dünyanın en büyük petrol yataklarına sahip olduğu halde neden bu durumda türkiyede petrol olsaydı ne olcaktı aynı şey mesele doların hakimiyetini kırabilmekte .bi tabir vardır patronun olacaksa ya ermeni yada yahudi olsun neden çalışanın hakkını gözetmediği için bizim bizim patronlarımıza bakalım biraz parayı buldumu zıvanadan çıkıyor insanlığıın unutuyor genel olarak değil tabi istisnalar var.sanki bu ülkede bir şeyler olsa boğazdaki yalısında güneşlenebileceğini sananlar ahmaklar var .1980 darbesinde olan kime oldu biraz sağdan biraz soldan saçma sapan açıklamalarla sağı solu farketmeksizin gençlerimizi öldürdüler .yıllarca bu ülkenin insanlarının paralarını bilgilerini teknolojilerini sömürerek aldılar .ahmet nejdet sezer denen adam anayasa kitapçığını fırlattığında olan kime oldu onamı yookkk .diğerleri gibi oda şampanyasını yudumlamaya devam ediyor.devlet bahçeli tek bir hamleyle ülkeyi seçime götürmeseydi kemal derviş denen abd , imf . ....... ağzının içine bakacaktı ülke hey gidi güzel ülkem heyy tamam benim de memnun olmadığım şeyler var ama bu kadar pisliğin içinde gene iyi dayanıyor ülke arkadaşlarrr...

@edu zaten sorun papaz bu krizde de. Vermeyeceğiz papazı. Dik duracağız. İmf yi de istemiyoruz. Milletin a....a koyacağız diyen arkadaşın da tüm sattıklarını alacağız ki o üzülmesin. Arz ederim.

@Mehmet Altuğ

Tekel'den Telekom'a

Şeker fabrikalarından limanlara,

Köprü ve yollardan ormanlara,

ptt'den demir çelik fabrikalarına,

Akarsulardan, Çaykur'a,

Madenlerden, Petkim'e

....

Satılmadık bir donumuzu bırakan insanların, eylemleriyle uzaktan yakından uyuşmayan "yerli" ve "milli" gibi kelimeleri kullanması ne büyük tezatlıktır.

kuru nereden takip ediyorsunuz arkadaşlar?

@10urr almasalardı arkadaşım. Her satılan şeyi almak zorundalar mı? Biraz da böyle düşün. İzmir limanını alan hong kong lu kabahatli bence. Almayacaktı.

@Desert Fox
Hocam herhangi bir banka sitesine girin. Dolar değerleri orda. Ancak saat 00.00 ile birlikte bizim sitelerde de takip edebilirsiniz.

@Desert Fox bir çok yerden takip edebilirsin sadece iste :(

@dtcf31 biliyorum hocam da kurun yeni zirvesini yazınca ben de takip ettiğim siteler güncel mi değil diye şüphe ettim

@Mehmet Metin Levent Captagon...

Direk beyine etki eder ve sinir sistemi üzerinde değişiklikler yapar. kullanıldığında kalb ritminin hızlanır, vücut ısısının artar, solunumun hızlanır, kan basıncı yükselir. insan ciğerlerinde bir genişleme hisseder, aşırı bir enerji ve iştahsızlık beraberinde gelir. cok kullanımda depresyon, uzun süreli uyuşukluk, uyku bozukluğu, kalp ve damar zehirlenmesi görülür. (Ekşisözlük)

Valla bence haberin kendisi captagondan tehlikeli...:)

Geri