Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@a.valverde dün eczaneye gittim. Raflar nerdeyse yatı yarıya boş. 500 kalem ilacı artık sgk ödemiyormuş. İlaç yok. O eczaneyi 12 yıldır böyle görmedim.

Scudo
@a.valverde

bugünkü açıklamalardan sonra dolar'ın düşmesi ihtimal bile değildir.
not: dolar alan fedocudur.

@Mehmet Metin Levent inaniyourm bunu yazmaya korkuyorum ancak bunlar saniyorum daha iyi gunlerimiz. Yakinda , ithal edilemeyen , saglik gerecleri , siringalar ve steril eldivenler gibi herkesin saglik hizmetlerinde kullandigi urunler de olacak ve tabii cok onemli hastaliklarin yurtdisindan gelen ilaclari da buna dahil.

@a.valverde suriyeli misafirlerimiz için ne eder eder hükümetimiz gerekli sağlık malzemelerini getirir. Size bir anektod aktarayim. Köyde sene 1950- 55 sanırım arkadaşın babası düşmüş kafayı çatlaymış hemen en yakındaki inek bokunu alıp kafasına bir güzel sıvamışlar. Bok kurudukça kafayı sıkıştırmış ve iyileşme çabuk olmuş. Alçı yok tabi o zamanlar.

@a.valverde avakado da bulamayız di mi şimdi biz :(

Hergün tbmm nin dikmen caddesi tarafındaki duvarından, genel kurmayın eski şehir yolu tarafını da kullanıp yürüye yürüye işe gidiyorum. 18 yıldır ilkkez hem tbmm dikmen girişinde hem de genel kurmay girişinde dilenci gördü bu gözler.

@a.valverde hocam beyaz çay varsa alırım bir dal.

A planını bilen var mı ki b ve c planından bahsetmiş? Bankada dövizi olanlar için kötü haber bu. Belli ki milletin iyice suyu sıkılacak!! Bu arada baştakilerin yerli yabancı bankalarda kaç milyon doları var bilen var mı? Hani ayakkabı kutularında saklanan paralar, babacım deyip de elde kalan milyonlar? Elini taşın altına koymayanlar yıkılan ekonominin en altına girin demekten çekinmiyorlar. Kalkanları da tabi ki ülke savunması bahanesi.. Daha bunlarla baş edecek bir plan yokken b, c planlarından bahsetmek nedir? Düpedüz cebimizdeki paraya, emeğe göz dikmek değil midir? Osmanlıdaki gibi bir zümre çöktü başımıza ye babam ye!! Halkı düşünen yok. Ne de olsa yol yaptılar köprü yaptılar bir de namaz kıldılar. Döviz karşısında eriyen paramızla hızla artan dış borcumuzla kaç yüz tane köprü yapılır hesaplayan var mı?

(link)

Maaş alındığında hafta pazara gidildiğinde anamur muzu alınırdı. Ayda yarım kilo. Özalla beraber tüfek gibi çikita muz geldi. Anamurda muz bahçeleri yazlık oldu diye duyduk. Pazarı çikita muz ele geçirdi. Yıl 1984 gibiydi.

@a.valverde hayatımda beyaz çay içmedim. Avakado da merak edip almadım.

@Kerem Özbayrak 169372 dosyayı görüntüle

Şu an Garanti internet şubesinde alış 6.80 satış 7.50
Dolar şu an reel olarak 7.25 hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Uzak Doğu piyasalarında 7.16 deniyor.Zor zamanlar bizi bekliyor.

2019 nisan ayı gibi 7.00-7.35TL beklerken erken geldi. Tabi hazırlıksız yakaladı.

Tsunami geliyormuş.ekşisözlük 13 ağustos 2018 dolar kuru başlığı altında yazanların özeti.

Geri