Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Hikmet Genç denilen bir yazar müsveddesi vardı bugün yandaş medyada vatandaşın ne diye sürekli doları takip ettiğini anlayamadığını söyleyip aklınca kızıyordu. Hıyar, neymiş de yüz günlük program açıklanmış az sabredelim sonunda güzel şeyler olacakmış. Bu ve bunun gibiler için her şey güzel zaten. Bilmem bizim gibi üç kuruşun hesabını yapmak zorunda olmanın ne demek olduğunu bilirler mi hiç? Kocaman bir küfür salladım kendisine Allah affetsin.

• Beğen
Tepkiler: BugAdam ve MakRo
Scudo
Kusura bakmayın ama ben bu olaya iyi tarafından bakmak istiyorum yoksa kafayı tırlatıcam. Dolar fırlayınca yakında benzin fiyatlarıda fırlayacak böylece trafikte daha az taşıt olacak ve biz bisikletliler için daha boş yollar olacak. Hatta bir bakmışsınız herkes bisikletli olmuş.

@küpçü 2019 yılı bisikletlerin fiyatları açıklandıgı zaman,tüm ekipmanlara zam geldiği zaman bir daha konuşalım bisikletli olarak biz de büyük bir hasar alıyoruz

@küpçü
Keşke bununla sınırlı kalsa, akaryakıt; nakliyat, enerji maaliyetlerini artması demek. Hobi, eğlenceyi vs geçtim. Temel gereksinimlerin bile lükse kaçması demek. İç lastik alırken bile canımız yanabilir.

bide böyle bir kehanet vardı

Zırt pırt her şeyden kitlemeyen ve böyle durumlarda sistemi dondurmayan bir banka önerir misiniz? Enparayı bırakmayı düşünüyorum

Doların yükselmesinden mutluymuşum gibi bir algı oluşmuş. Ben kendimi iyi ifade edemedim galiba, benimki ironiyle karışık espiri mahiyetinde bir serzeniş sadece. Tabikide şemsiyenin en büyüğünü gördüm bugün.

@efeozata daha öncede demişti. "Biz Ferhatız, Şirinde millet" diye hatta meşhur sözü söylediğinde sesi kısılmıştı, kimisi "adam durmuyor mitingden mitinge gidiyor normal" derken kimisi de "helyum çekip çıkmıştır" demişti. Bu mitingin en güzel derlemesi şüphesiz ki educatedear ekibini yapmış olduğu videodur. Daha önceki kapanan dolar konusunda onu atmış ve bir kaç de alıntı yaptığım için konudan men edilmiştim bu sefer o videoyu atmıyorum bulursunuz.

@MakRo

o ara hatırladığım kadarıyla fetöyle arası bozulmaya başlamıştı ve seçim vardı. iktidarı kaybedeceğim korkusuyla o sesle miting yapıyordu :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
doların takipçiliğini yapamıyorum euronun da tabii bu kadar iniş çıkış hayatımda görmedim bir bakıyorum 50 kr artmış bir bakıyorum 40 kr inmiş müşteriye fiyat verdim sabah (malzeme euro ile alınıyor) öğleden sonra adam geldi aldı bir şey diyemedim ama zararına satmış oldum iyi mi

dün yazıcım için drum alayim dedim 745 tl civarıydı işim çıktı alamadım bugün aynı drum'a bugün 845.00 tl verdim :) yaşasın ekonomi

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri