Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Saat 14:30a gelmesin dedim içimden.. Saate baktım 15 oldu dedim konuşmaya başladı dolar uçar.. Yazık cidden yazık.. geleceğimizi mahvettiler, elimizdekilerin degerini iyi korumalıyız artık..

yanlış görmedim ise 6,75 mi o

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@BerkEvren
aaa hiç olur mu gemicik batsa şuanda ekranlarda daha çok görünürlerdi. Tüm kanallardan flaş haber olarak gemimiz batıyor şeklinde haber geçirildi. o gemi değil kedidir.

Düzenleme : Az önce facebook grubundaki arkadaşlarımla konuşuyorum daha doğrus ben yazdım da onlardan geri dönüş yeni geliyor. Birisi hala "dış güçler fetö demeye devam ediyor. Türkiye'nin yeni dönemdeki projelerinin başta Kanal İstanbul ve 3. Hava limanın yapılmaması adına dış güçler tarafından uygulanan işler" diyor bana. Yani bunu mühendislik mezunu okumuş bir adam bile diye söyleyip bunun gerçek nedenlerini araştırmak yerine bu yalanın arkasına sığınıyorsa "millet iradesi" grubunun demesi çok normal. Dolar xxx yazmayı istedim ama site bile kendinden geçti.

upload_2018-8-10_16-31-56.png
7,0ı da gördük

Laf kalabalıgı,
İcraat sıfır,
Devleti yönetenlerin gevsekliğine bakarmısınız

An itibariyle 6.58 TL

• Beğen
Kturk 7.35 den satiyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayır sosyal medyadan halen dış güçlerin önünde eğilmeyecez gibi paylaşan arkadaşlarım var acaba durumun vahim olduğuna varmadılar mı? :( yoksa biz mi telaşlanarak zaman harcıyoruz hayır dövizimde yok.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
10 Ağustos 2018 Cuma, 16:09 Güncelleme: 10 Ağustos 2018 Cuma, 16:15
(link) (link) (link)
ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya platformu Twitter üzerinde Türkiye'ye ilişkin açıklamada bulundu.
Trump, açıklamasında Türkiye'den ithal edilen çelik ve alüminyumda vergi oranının iki katına yükseltilmesini onayladığını belirtti.
Alüminyumda verginin yüzde 20, çelikte ise yüzde 50 olacağını ifade eden ABD Başkanı, Türkiye'yle ilişkilerin iyi olmadığını söyledi.
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) (link)

Zamanlamaya bakarmısınız!!!

• Beğen
@QWEZXC

son 3 4 senedir takip ettiğim forumlarda yazdım maalesef 2 aya kalmadan 10 TL olacak

5'e kadar gidin bi 1000 dolar alın 6,5 liradan, yarın sabah 7 lira olur bozdurup kâr edersiniz. :harika:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@İlkay Alpertonga 1 saaten fazladır cnn Türk izliyorum bundan bahsetmediler twiti mi görmediler acaba yoksa görmezden mi geliyolar

Geri