Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Trump'ın attığı Tweet'in Türkçesi : "Türk Lirası'nın ABD Dolarıkarşısında hızlı şekilde geri gelmesine bağlı olarak çelik ve alüminyum tarifelerinin ikiye katlanmasına onay verdim. Alüminyumda tarife şimdi yüzde 20, çelikte yüzde 50 olacak. Türkiye ile ilişkilerimiz şu anda iyi değil"

Scudo
Pazartesi en az 7, sürpriz olursa 8 diyorlar.

Döviz bürolarında TL kalmamış :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Trumpin hamlesi, heyetin eli boş dönmesi, uzun adamın dolar molar demesi, damadın ici boş konuşmaları kısacası daha da artıcak gibi.

@Serkan Mıstınoğlu bence pazartesiyi görmez diyordum. Sonra "bugün hafta sonu ya borsa kapanıyor" dedim. Görselli.
hamdolsun.JPG

• Beğen
Tepkiler: dtcf31
Bu fiyatlar benzinden tut yediğimiz içtiğimiz tükettiğimiz her şeye yansımaya başlayacak birde. Düşünmek bile istemiyorum ama yaşayacağız gün be gün :(

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@chdy
kesinlikle benzemez, çünkü bizde satabileceğimiz bir petrol kaynağımız yok.

Tek kullandığım banka enpara iptal giremiyorum

Zaten seviyordum ben bisikletimi yenisine gerek yoktu.:D
Dolar da neymiş sanki dolara biniyoruz.

bisiklet_nasil_temizlenir-1.jpg

Malesef daha önceki krizlerde bu olmuştu. (link)
o zaman satılacak fabrika/kurum vs. vardı da atlatıldı. bu sefer ne olacak hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Canım Salcano Xrs 40'ım,tam zamanında aldım seni 2.el olsan bile. Ulan aferim bana be.
Bu arada altının gram fiyatı 184 falan iken(sanırım 1-1.5 ay önce) arkadaşın bir miktar parası vardı. Dedim bak al,gram altın al,al ulan al. Abi ya 180'in altına düşerse dedi,dedim olsun zaten sen yatırımlık alıyorsun,hemen bozdurmayacan. Dinlemedi beni almadı,keşke yanılsaydım ama şu an altın gram fiyatı:253 TL:tskler::naslyany:

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve dtcf31
@BilalBeki
bakkal amca, tahsilatı, sakallı ahmed hocanın bi kereden bişey olmaz zaten bizde olur öyle normal dediği badeleme ile tahsil edebilir. bakkal amca ayrıca toptancıya da ödemeyi bade ile yapıyorsa, ithalatçı da demek ki, 1 çuval pirince 2-3 bade Allah ne verdiyse ödüyorsa, ülke çoktan düze çıktı demektir.

@irfananar

İrfan Bey kusura bakmayın, mesajlara şimdi bakabiliyorum. Kitabın satışı internette ve normal kitapçılarda mevcut fakat sanırım kargo ücreti, alışverişin yapılacağı web sitesine bağlıdır diye tahmin ediyorum. Kendim denemedim açıkçası, bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: irfananar
Geri