Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@halil halil tarihe tanıklık ediyoruz. annemle görüştüm, kullandığı ilaçlar bulunmuyor. eczacı 10 güne kadar ilaç krizi çıkacak demiş.

Scudo
Film koptu arkadaşlar. Çok kötü senaryolara hazırlayın kendinizi :(

@Mehmet Metin Levent rahip-imam kuru 75.000 mi :eek:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu gün 6.42 bekleniyor, 7'ye doğru yükseliş devam edecek :(

anlık 6.38

Koca bir ülkenin nasıl bu kadar basit yıkılabileceğine bir örnek.
2 alman gemisi bahane edilerek, bizi aslında sadece bizim topraklarımız için açılan birinci dünya savaşına sürükleyip tüm petrol topraklarımızı basitçe aldılar.

Ağzından çıkacak 2 kelimeye bakar ülke yönetmek veya yıkmak.

@Mehmet Metin Levent bari merkez bankası gibi tüm stoğu çıkmayın hocam, kur yükseldikçe müdahale edin :ckskc:

6.40

Batıyoruuuuuuzzz

saniyeler içinde 6.45

çok kötü şeyler oluyor sistem dondu...

6.48 hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bir şey diyemiyorum artık. İnceldiği yerden kopsun. Kurunun yanında yaş olarak yanmaya razıyım. :snzdglsn:

@halil halil

kıbrıs gider, eyaletlerden sonra ülke bölünür. savaş para ile olur. her anlamda. siber ordu kurmak için alacağın donanım bile o kadar pahalı ki.

Çıkacağı kadar çıktı daha çıkmaz diyorum ama inatla çıkıyor yahu.
Şu damat konuşmayı yapmasa daha mı iyiydi sanki.

gün içinde 7'yi görmesi bekleniyor arkadaşlar :(

anlık 6.50

hakikatten tarihe tanıklık ediyoruz döviz 1 dakika bile yerinde durmuyor

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
ben karamsar olmak istemiyorum. kimseye de olumsuz bir şey söylemek istiyorum. morale herkes gibi benim de ihtiyacım var.

@SEL PER
çok bilgili olmamakla birlikte, bu noktadan sonra ne yaparsan yap düşüş eğiliminde olsa bile çok çok yumuşak olur.çıktığı gibi sert düşüş imkansız yani.

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
"DOlar, molar yolumuzu kesemez" diyor Cumhurbaşkanı.

Sahi yolumuz nere? Nereye gidiyoz ülke olarak ne gibi bi amacımız var? Bi hedef 2023 lafı var ama 2023 de ne olacak? Civciv mi çıkacak? Kuş mu?

Geri