Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Dolar ancak bundan sonra cüzdandan çıkarırken dikkat edilmezse yere düşer. Cüzdandan kurtulup yere düştüğünde değeri 2 kuruş kadar artmış olur havadayken.

Scudo
Bu gün geçici bir şekilde 5.50lere dönme ihtimali var mıdır? Yoksa bu gün 6yı görecek mi? :(

Güncellemelerin ardı arkası kesilmiyor. 5.73 geldi.

Neyse ki ~5.00’da kemerlerinizi bağlattırıp koltuklarınızı dikeltmenizi söylemişim. Hadi yine iyisiniz köftehorlar.

@Watts Per Kilo #Froome

• Beğen
Tepkiler: irfananar
30 kuruş yükselmiş bir gecede yaw 5,73 nedir arkadaş. Ülke olarak batmışız

• Beğen
@hasanhoznur

Tahminim 1 ya da 2 kez daha düşüş olur ama 50 lere değil belki 0.5lik (73 ten 68e örneğin) bir düşme olur.. Her düşmede de fırsat bilip alan çoğalacağı için daha bir hırsla yeniden tırmanır..

EDIT :

Bu hızla giderse akşama 6ya yerleşmiş olur

Al-Sat dönemi bitti , Al-Yat dönemi hayırlı olsun . 5.55 ten alınan dolarda iş yaptı ya, fazla söz kalmıyor. Bugün ekonomi planı açıklanacak , açıklamadan sonra 6 lı rakamları telafuz edebiliriz . Millette ayık,156milyar dolarlık döviz tevdiatlarını koruyorlar, akıllandılar , sattıklarında başkaları aşağıdan dolar toplamaya başlıyor . Ben hükümetimize sonuna kadar güveniyorum , parası olana daha çok para kazandıracaklar ! Bide MB müdahale etse de ,alttan biraz daha toplasak. 4 gündür %5 %5 getiriyor dolar , maşallah .

Yükselen sadece dolar değil. TL global çapta değer kaybediyor.
20180810_082302-jpg.168946

5,74 sabah gazetesinden bir gram haber yok. euro 6,58 sterlin 7,37.

tamam Amerikanın rahibini tutuyoruz, ingiliz sarayından prenses mi kaçırdık ne yaptık?

Şu an londrada olsak büfeden su almak için 1 sterlin vereceğiz. valla ben decathlona gidip iç lastik falan stok yapacağım :)

Şaka gibi. Millet 5.73 lerden alım yapıyor şuan resmen.

Heyecan alımı yapanlar silkelendi

• Beğen
@Yegah

Zaten Dolar değer kazanmıyordu, TL kaybediyordu..

Durumdan istifade etmek isteyen arkadaşlar $ ve € dışındaki istikrarı iyi ve yükselişte olan para birimlerini de değerlendirebilirler.. Örneğin Japon yeni, Norveç Kronu vb.

Böyle yaparlarsa en kötü şartlarda parasal değerlerini korurlar ki $ dünyada 1 yılda %24 e yakın değer kaybetti..

@Oksal Özdöl döviz mevduatlarını bankaya gömenler, çekemeyebilir. gişeye gidip verin bakalım benim 4000 doları dediklerinde, al sana 24000 bin lira diyebilirler. sistemden çıkarsınlar paralarını.

@serkanmıstınoglu ustad baslık eskide kalmıs,bir el atsanız..

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri