Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@Oksal Özdöl ya viski ve puronun tadına bakacaksin yada bungee jumping . Karar senin. Bence extereme işlere girme . Bu rüzgar çok kuvvetli. Çıpa taratır gemiye.

@Kunget fark eder mi ? Sonucta kar yapmiyorsun . Sadece zarar etmemeye ve suyun ustunde kalmaya calisiyorsun.

Scudo
Başlık v5.27 diye revize olmalı..

@Çağdaş78
MB 5.45-5.50 bandında müdahale edecek bence , burda kâr cepte güzeldir deyip (buarada ekonomi çöküyor, kimsenin kâr falan ettiği yok ) çıkılabilir , veya birazdaha risk alıp 5.40 seviyelerinden çıkılıp , müdahale sonrası 5.15-5.25 bandından tekrar alım yapılabilir .Yatırım tavsiyesi değildir !!!

@Oksal Özdöl şöyle biraz öngörüp ve ilgilenebilsem giricem fakat insan kendine güvenmeyince işte. Bir de kullandığım banka bu ani yükselmelerde satmaya kalktığım zaman alış fiyatını düşürüyor. Hatta ciddi bir yükseliş olduysa daha önce sana sattığından daha az fiyata alırım diyebiliyor

@eSEOZdee bunun üzerine meraktan a habere bakıcam şu an ne var acaba :) tabi internet açabilirse

Dolar 5.23 e sert çakıldı. Hadi verilmiş sadakanız varmış. İyisiniz.

@Alptriatlon

Medikal tekstil imalatı ve satışı yapan orta ölçekte bir firma işletiyorum. Döviz artışlarını öngöremediğimiz için sağlıklı fiyatlama yapamıyoruz. Toptan ürün verdiğimiz müşterilerimiz bizden 6 aylık, 1 yıllık fiyat garantisi istiyor ancak piyasanın şu koşullarında bu talepleri geri çevirmek zorunda kalıyoruz. Böyle olunca da sipariş kaybediyoruz, satışımız ve ciromuz düşüyor.

Şu an birçok farklı sektörde durum aynen bu şekilde. Öngörülebilirlik diye bir şey kalmadı. Böyle bir ortamda kimse yatırım yapmaya, işini büyütmeye, yeni istihdam yaratmaya cesaret edemiyor. Özellikle geçmişte banka kredisiyle yatırım yapan firmalar çok zor durumda. Buna ek olarak, fiilen batık durumda olan ancak kredi garanti fonu, KOBİ kredi desteği vb. kredilerle suni olarak yaşatılan firmalar var (bknz: Ankara Sanayi Odası başkanı Nurettin Özdebir'in açıklamaları: (link)

Önümüzdeki 60-90 gün içinde önce KOBİ ölçeğinde, sonraki 3 ay içinde de büyük ölçekteki şirketlerde birbirini takip eden iflaslar ve işten çıkarmalar bekliyorum.

Daha kötü olucak gibi geliyor bana, umarim yanilirim ama Trump türkiye ekonomisine karistigi için böyle seyler olabilir.

Allah yardımcımız olsun. Şimdi kızanlar,ne alakası var diyenler olacaktır ama ben inancım gereği söyleyeyim yine de.
Ntv kanalında 20.00 haber bültenini izliyordum,çeyrek altın 333.bilmem kaçtı,45 saniye sonra 334 oldu şu anda 336.9. Euro 6.06 idi(yalan olmasın tam emin değilim) şimdi 6.105. Şaka maka durum gerçekten kötü,Allah yardım etsin
1 dakika sonra gelen edit:Şu anda az da olsa yavaş yavaş düşmeye başladı,sanırım Merkez Bankası'nın müdahalesi ile,inşallah devam eder

• Beğen
Tepkiler: Alptriatlon
Forumda en hızlı müdahale edilen şey, bu konu başlığındaki doların fiyatı.
Başlıktaki doların değeri, neredeyse serbest piyasa ile aynı anda güncelleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Eğri cetvelden ,doğru çizgi çıkmaz.
Klavuzu karga olanın, burnu..
Kendim ettim kendim buldum.
Akşam yediğim hurmalar, sabah karnımı tırmalar.
.....
....

• Beğen
Tepkiler: mertznc
@Mehmet Altuğ

Büyük küçük tüm firmalar, araç ihtiyaçlarını filo kiralama ile gideriyorlardı, Filo kiralama firmalarının en büyüklerinden biri "20.000 aracı olan" iflas etmiş, yada batmış. Şimdi bu firmadan araç kiralayan firmalar, araç satın alan galericiler, bu araçlarla iş yapanlar, bu araçlara hizmet verenler vs. hepsi perişan olacaklar. Önümüzdeki günlerde silsile halinde neler olacağını tahmin ediyorum, ama şimdi yazmak şık olmaz,
Kısacası bir firmanın yaşadığı sıkıntı, onbinlerce firmayı bozabilir. hep beraber yaşayıp göreceğiz. Bilmek, bilmemekten daha zor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Üye Adı
@Alptriatlon o firmayı benim çalıştığım şirket kullanıyordu tüm arabalar bugün iade edildi. Benimde duyumlarım, eylül ekim gibi iflasların yaşanmaya başlayacağı. Ben dahil işsiz kalma tehlikesindeyiz.

Medikal sektöre yeni giren bir tanıdığım fiyat verirken 1 dolar 8 lira olarak fiyat veriyor ve uzun vadede sözünü tutuyor. Fiyat güncellemesi sorana fiyatı 9 yaptım diyor. Siz de bu projeksiyonda yaklaşırsanız 6 aylık süreci yönetebilirsiniz.

bu artış 2017 model bir bisikletin fiyatını etkilemez değilmi

@Mustang54 etkiler onlara da zam gelir,satıcılar bunu fırsat olarak değerlendirir

Geri