Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Gerçekleri yayınlayan t.v. kalmadı...
Mizahçılar da kendi kabuğuna çekildi...
Hackerlardan mı medet umacağız ?

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Devleti osmani ahali de terfiyi temayüz ilim irfan ile olmaz.
Ya olacak kuvvetli iltimas
Ya olacak madeni has
Ya olacak ten ile temas

Günümüz türkçesi ile yaklaşık şu demek:
Osmanlıda bir makama gelmek bilgi ile olmaz
Ya olacak torpilin
Ya olacak paran
Ya olacak cinsel temas

İşi en iyi bilene verin bakın ne oluyor.

güncelleme isteriz 5.2990v zamanı geldi
ya azıcık dur bari akşam artma bee

edit 5.31 oldu

2 saat ders çalıştım 10 kuruştan fazla artmış. Sonra Türk genci aşağı, Türk genci yukarı. Hangi motivasyonla çalışacak bu gençlik? Tek motivasyonum ülkeden çıkıp gitmek.

Arka lastiğim üstünde diş kalmadığı için patlaya patlaya bir hal olmuş, yenisine bakayım diyorsun 120 lira. Ha o da dolar 3.50 iken falan stoklanmıştır. Benim bu lastiği alabilmem için aşağı yukarı 20 saat artık kölelik mi dersiniz, çalışmak mı dersiniz uğraşmam gerekiyor. Bu lastiği sadece 1 saat çalışıp alabilen akranlarım olduğunu bilmek o kadar koyuyor ki. Dahası benim bu lastikten bir çift almak için verdiğim emekle, gençlerimizin çoğunun sahip olduğundan daha iyi bir bisiklet alınaniliyor. Allah bilir ben bunu yazana kadar şöyle 1 2 kuruş daha oynamıştır.

Az söylemişim. Yazmaya başladığımda 28 idi. Sayfa yenilenince 31 oldu

evet zamlar ne zaman başlıyor, bisikletçiler kapatır dükkanı yarın kimseye mal satmaz.

Şimdi dolar tırmanıyor ya, doları bisiklet gibi düşünelim, biz de tırmanış antrenmanlarına odaklanalım. Şahsen benim bu konuya getirdiğim çözüm bu.

Ha ama kadans düşük olmasın. Pedallarla hemhal olup uçarcasına. Dolar gibi. Tırmanacaksan dolar gibi tırmanacaksın.

• Beğen
Tepkiler: makifir ve JusTiMe
@vetohan valla sen yine insaflisin. Muhtara kadar kim varsa muhalifler de dahil.
" Karşı olmak lazım şu olup bitene
Iktidar kadar muhalefete "

Hatırlayan var mı ?

Geri