Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@KitapSever güzel bir makosen ayakkap alıp yürüyüşe başlama zamanı. Savurganlığın lüzumu yok. Bisiklete binilir mi artık, başımızın üstünde gezdircez.

Scudo
@Mehmet Metin Levent
Hocam eskiden şimdiki ultegra setli bisikletlerin fiyatına ne arabalar alınıyordu. Gerçi araba bile alsan kilometreye 50 KURUŞ yakıyor.

@Kerem Özbayrak

ben bu mesajı yeni gördüm, dolardan hızlı yazıyorsunuz :hasta:

öpücük konusu dallanıp budaklanırsa fedöcüden sonra başka şeyde derler :acpsnr::acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
@mavi albatros

Aziz Sancarin bir konuşması. Bende sözlerine katılıyorum. Gençlere demiş burada. Herkes icin bahsettigi gibi olmalı.

@yasarilker
bence parmakla gösterilmeye başlandık o_O

@enes_vl

bilim lazım hakikaten. katılıyorum.

sayın @enes_vl, aziz sancar neden türkiyede değil de yabancı ülkede çalışmalarına devam ediyor ? bizim ülkemizin moleküler biyolog ihtiyacı mı yok, çalışma ortamı mı yok ?

beyni mi yakacaksınız vallahi . hayırlısı.

@sargonnas

koptum yaw :koptum::koptum::koptum: yeni güncellemeye eklesinler feedback atalım

• Beğen
Tepkiler: sargonnas
Ben de ülkemi seviyorum ama,

ülke yöneticilerinin bizi sevdiği konusunda endişelerim var:cool:

Avrupa insanının yaşam seviyesi gittikçe yükselirken, bizim ülkemizde dibe vurmaya başladı artık.

"Elin Avrupalısı" 2000Euro cebine koyup tatile gelmek için ülkemize girdiği anda cebindeki para yaklaşık 11000 TL oluyor.

Ondan sonra Türkiye cennet,rakı güzel,lokum güzel,ortam harika:mad::mad::mad:

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
Sene sonunda dolar minimum 6,50 olacak..

@enes_vl
Adam sürekli gündemi takip edersem 'üzüntümden çalışamam' diyor, işte gerçek ADAM budur. :)

ah bu geziciler yok mu geziciler.. taaa o zaman ülkeyi karıştırdılar dış mihraklarla birlikte, bi yandan faiz lobisi el attı bi yandan da üst akıl (diğerleri buna göre biraz daha alt akıl) sonra malum paralel yapı falan filan.. durumumuz bu kadar düşmanı düşününce çok iyi aslında.. hep dolar bizi ne ilgilendirir ki biz tl kullanıyoruz.. bunu inanarak okumayı başarabilene dolar cidden yüksek değil aslında :)

@Mehmet Metin Levent
Dediğinize +1 ekleyerek aynen katılıyorum.

Kurunun yanında yaşta yanar misali.:acpsnr:

Ben de ülkemi çok seviyorum , cennet burası cennet. Coğrafyası muhteşem.

Yurtdışı iş seyahatlerim ve buna bağlı konaklamalarım olduğundan karşılaştırabiliyorum.

Ama , misal Hollanda 'ya gidince bambaşka bir dünyaya adım atıyorsunuz , huzur , saygı , insanlık , dürüstlük . Gidince görüyor insan. Orada da çıkıntılık yapanlar var elbet ama Hollandalı değil , göçmenler.

@Mehmet Metin Levent İş bilenin , kılış kuşananın demişler hocam. Biz niye yapamıyoruz bunu ? Elin adamı yapınca da tu kaka diyoruz. Helal olsun , aklını kullanmış öyle ya da böyle Konya kadar ülke ekonomisinin en temel kaynağı tarım . Ve bu tarımı ciddi AR-GE ile destekliyorlar. Lobaratuvarları ve kullanılan teknoloji gelişimlerini görseniz , Türkiye 'de tarım marım yapılmıyor dersiniz. Ben dedim.

Çünkü bizdeki kafa , tohumu al , ek , biç hemen sat para kazan. Bu kadar.

@TatanQa_tr iş bilenin kılıç kuşananın. Doğruya doğru. Bu günleri hek ettiğimiz için bugünleri yaşıyoruz. Beğenmeyen zaten gidiyor yurtdışına.

Geri