Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@Mehmet Metin Levent Katılıyorum. Bireysel bazda bilinçli olmak ve her alışverişte biraz zahmetli de olsa tek tek ürünleri inceleyip almak gerekir. Diğer sahte ürünler satın alınmadığı taktirde tüketici etkisi nedeniyle piyasadan zarar nedeniyle çekilmek zorunda kalacaktır.

Adamlar boşuna dememiş Eğitim / Bilinç şart

Scudo
@izterdek hafızam beni yanıltıyorsa düzeltin, sütaşı israilliler aldı. üretim yapan bir marka. sütaşı israilliler alsın varsın, ürettiği ürünleri tüm komşularımıza satsa, bize akmasa da damlar ama iç piyasaya üretim yapıyor. yani, biz süt içiyoruz, israilin cebine akmasa da damlıyor. aselsan nokia 3310 u çıkarmadan aselsan 1919 u çıkardı. cep telefonu vardı bu ülkenin. aselsan alanlarla dalga geçti nokya sahipleri. bugün ankapark denilen lunapark ile külliye denilen yerin ortasında türk traktör fabrikası var. montaj yapıyor. aoç arazisi imara açıldığı için sanırım kocaeline ya taşındı ya taşınacak. orası eski uçak fabrikasıydı. şimdi hollanda patentli traktör montaj atölyesi.

@TatanQa_tr hocam, bu iş çok pratik aslında. ambalajlanmış hiç bir yiyecek almayacaksınız.

Çok değil 5 sene önce 2 TL bile değildi.. 4 sene önce 20.000 TL ye araba almayıp dolar alsaymışım şimdi 45.000 TL param vardı.. Ev borcumu kapatırdım.. Tahminimce birileri kasasını dolarla dolduruyor TL yi ( bizleri ) eziyor.. Başka bir açıklaması yok.. İşin kötü yanı da kimse sesini çıkarmıyor. Bekleyelim bakalım bardak ne zaman taşacak..

Daha duyduğumuz çağrı yine yenilenmiş.

"YERLİ VE MİLLİ DİRENİŞİNİZİ ORTAYA KOYUN"
Buradan milletimize sesleniyorum, yastık altından gelin dövizlerinizi çıkartın. Dolar ve avrolarınızı, altınlarınızı çıkartın. yerli ve milli direnişinizi tüm dünyaya karşı ortaya koyun.

@gezgin gezer alın verin ekönömiye can verin dediler, la satılan herşey çin malı. alın verin çin ekonomisine can verin demeleri gerekmiyor muydu?

Dış güçlerin oyunu

@izterdek

Ah bu dıj mihrağğlaağğğğğ:hihi:

@gezgin gezer
Bunu diyenlerin tüm parası dolar değilse ben de bir şey bilmiyorum :D :D

ahahahahaha kafayı yedi herkes yeminle milli yerli ne diyonuz abi? Yerli tohum bile bırakmadı bu hükümet. Bir önceki sayfada okuduğum bir yorum Ahaber yorumu resmen.

Üretcen abicim üretcen başka çaresi yok bu işin. Hükümet ilk önce çiftçiye bi oh çektirecek mazot dicek sana şu kadar çiftçi ekime gidicek ekecek dikecek. Yerli tohumu serbest brakıcan. Vergilerini düşürcen. Destek olcan. Toprak mahsulleri ofisini tekrar devreye sokucan.

Sonra organize sanayilere vergi muhafiyeti yapıcan. İnsanlar daha iyi maaş alacaklar daha iyi yaşayıp daha iyi besin kaynaklarına erişecekler. Erişecekler ki beyin çalışsın protein olsun bol bol. İşte o protein iyi düşünmeni yaratıcılığını arttıracak çocuklarımızın daha iyi okuyup daha iyi fikirler türetecek. Sen o fikirleri çöpe atıp çöpten çıkaran amerikaya gitmesini engelliceksin. Hayat vereceksin insanlara ilk önce hayat!

Sonra tekel i tekrar kuracaksın. Tütün piyasası dediğin piyasayı malum büyük firmalar yönetmetecek sen yöneteceksin hükümet devlet olarak. İnsanlar çiftçiler pamuk ekecek tütün ekecek şeker pancarı ekecek buna izin vereceksin ilk önce!

Bu iş böyle olur başka türlü olmaz! Bunlar olmadan yerli milli araba tank kirpi törpü geçin bu işler. BMC kirpileri her gün test ediyor bizim ankara asfaltında çeliği hindistan motor ingiliz teçhizat fransız BMC nin sahibi katar lı aha size yerli milli.

Geçecekler abi insanlara rahat nefes aldıracaklar ama ip kopuyo az kaldı. Yok londradan abim geldi dolar çekti yok dış güçler falan yeter artık komik oluyonuz.

@Mehmet Metin Levent

Sen devletsin denetleme mekanizması kuracaksın o çiftçinin o mazotu ekip biçerken kullandığını bileceksin yerel yönetimler diye bişey var verirsin muhtarına yetkiyi ihtiyar heyeti hepsini denetler. Ara ara dış denetçiler gezer o işler basit. Mum gibi yaparım beni seçin beni :)

• Beğen
Tepkiler: mhlc ve Ahmet Ayaz
Şu mazot konusu açılınca nedense hep cem uzan aklıma gelir. Mazotu, Doları 1 TL yapacağım vaatleri veren siyasetçi kalmadı piyasada demekki durum çok vahim :krktm:

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
"YASTIK ALTINDAN DÖVİZLERİ ÇIKARIN"
Kişi başına milli gelirimizi 3 bin 500 dolardan 11 bin dolara çıkardık. Son yıllarda ardı ardına yaşadığımız gelişmelerin ekonomi alanında programlarını yavaşlattığı gerçektir. 15 Temmuz gibi hadiselerin hedefinde ekonomimizin de olduğu gerçektir. Ekonomi savaşıyla karşı karşıyayız. Biz bu savaştan da galip çıkacağız. Kamu kaynaklarının tek elde toplanarak uzun vadede yıllık 3-4 milyar lira gelir sağlanacak. Buradan milletimize sesleniyorum, yastık altından gelin dövizlerinizi çıkartın. Dolar ve avrolarınızı, altınlarınızı çıkartın. yerli ve milli direnişinizi tüm dünyaya karşı ortaya koyun.

Şaka gibi. Geçende yastık altından çıkarın dedi, dolar 5,1 oldu. Yastık altındaki doları bozdurma ile ekonominin düzelemeceğini birisinin sayın cumhurbaşkanıma acil anlatması lazım.

dolarr.jpg

:)@thieft3000

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba önce polemiğe girmemek adına eklediğim linkin siyasi bir mesaj amacı taşımadığını belirteyim sadece yukarıdakı mesajlardan birinde verilen bir bilgiyi düzeltmek amacıyla paylaşıyorum: (link)

Geri