Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Bi de bu gecenin körü de güncelleniyo ya işte bunlar ep dış güçler.

Hocam winver komutu çalışıyosa $ver komutuda çalışmalı bence :ssrtcbya:

Bu versiyon da biraz kasıyor gibime geldi, akşam üzeri versiyon güncellemesi gelir muhtemelen :snzdglsn: ama o gelene kadar Ver. 5.09'u kullanmaya devam tabiki :harika:

@Serkan Mıstınoğlu hoca rollback sürümü ne zaman yayınlanır acaba? ben sevmedim v3 versiyonuna dönmek isiyorum :)

Herşeyi geçtim de şimdi kurdan bağımsız ötv den akaryakıtı sabit tutmaya çalışıyolar. Saldılarmı vay halimize o zaman dolar dolmuşmu dolmamış şeklinde dalga geçenlerle görüşeceğiz :)

Anlamayanlara basitçe akaryakıt neyi etkiliyor yazalım.

A noktasın B noktası 100 km diyelim. 5 liradan aldığın benzin aracın 100 km de 10 litre yaksın yani 50 TL ye gidiyorsun. Bu da X ürünü (işçilik,depo bedelleri saymıyoruz onlar ayrıca akaryakıttan etkilenip artacak) + Akaryakıt yani 50 TL

Yani (X = 100 akaryakıt = 50 ) / 2 = 75 TL yaptı dimi (ha burda da işçilik kar marjı ot çöp yok)

Peki bu 5 liralık benzin 7 olursa ne olacak? Dolaylı olarak depolama maliyetlerin işçilik giderlerin fatura giderlerin zaten artacak ama biz genede öylesine bakalım bi.

(x = 100 + akaryakıt = 70) / 2 = 85 TL

Ne oldu yumurta 1 lira ekmek 1,5 patates 8 domates 6 ayva 10 yemiş 80

Acaba anladılar mı? :kötü:

@Serkan Mıstınoğlu
Hocam şimdi ultegra setli bisikletler kaç para olacak?

Dün akşam,sanırım habertürkte bir vatandaş ''Doların yükselmesinin aslında iyi yanları da var..Turizm sezonundayız ya,o yüzden ama ekonomistler daha iyi bilir'' dedi:D

@Serkan Mıstınoğlu
O paranın 5 BİN TL'sine motor alıp 5 BİN TL'sine de 105 setli bisiklet alırım. :)

@KitapSever ben üzerine 2 bin daha ekleyip campagnolo süper record alırım. Desem de inanmayın tabi. Şaka maka super record 12.000 TL :eek:

recort.png

Aktif pedal açıklama yapar yakında dolar kurunu 4.8 tl ye sabitledik diye

@Serkan Mıstınoğlu
Bisiklet masrafsız diyorduk, şimdi yolda standart deore bir aktarıcımız bozulsa 150-200 TL. :snzdglsn::acpsnr: Dağ bisikletime lastik aldım geçenler, aylık 1000 kilometre falan yapsam dayanacağı 4 ay en fazla. Tabi yarık oluşmazsa.

Geri