Türkiye battııı, üretimi olmayan sadece tüketim toplumuyuz. Üretim yapacağı düşünülen her şey devlete kar getirmesi gereken neredeyse her kurum özelleştirildi, dün haberlerde duydum şok oldum! Çok komik, tereyağı! yahu o bile ithal menşei Türkiye yazanlarda da %50 oranında ithal karıştırıldığı ve bu işlem Türkiye'de yapıldı diyerekten Türkiye yazıyormuş..
Çıldırıyorum, konunun dışına çıkmış olabilirim.. Olay artık o parti bu parti değil Türkiye ama maalesef bizim milletimizde bir gariplik var futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutuluyor, yahu bir dinleyelim bakalım şu ne diyor, bu bunu demişti ama kaçını yaptı öncesi neydi şimdi nolduk denilmiyor. İnadına şuna oyumu verecem inadına buna oyumu verecem yahu ne inatmış neyle besleniyorsun..
Çıldırıyorum diyorum ya içimi dökmezsem olmaz..
Bugün gazeteyi okuyorum; -İç Savaş nedeniyle geldikleri Türkiye´de yaşayan Suriyeliler, ramazan ayını ve bayramı yakınları ile geçirmek için ülkelerine gidiyor ve devamında -bayramı İdlib´de yaşayan diğer çocukları ile birlikte geçirmek istediğini söyleyen Hayat Nahsen, “Çocuklarım İdlib’de yaşıyor. Bir ay kalıp onlarla hasret gidereceğim” dedi.
Arkadaş sen bunları savaş var diye almadın mı bu ülkeye, bayram gezisine çocuklarının yanına gidiyormuş.. Niye alıyorsun ülkenin iç kısmında bir şey yok gitsinler oraya neden bu milletin çoluğunun çocuğunun rıskını veriyorsun bunlara!
Çıkıp miting yapıyorlar milletin parasıyla -Eyyyy İsrail!! Ee noldu Ey İsrail deyince? Sana bana İsrail vahşetini anlatana kadar sen ticaretini bir kes önce, yaptırım uygula ona buna sahnede bunu anlatmanın anlamı yok ama var mı öyle bir gücümüz?
Buyrun bu şaka olmalı diyebilirsiniz, evet
Dünyadaki tüm tanker hareketlerini takip eden TankerTrackers sitesi 19 Mayıs günü Türkiye'nin İsrail'e petrol sevkıyatı yaptığını aktarmış. Sitedeki haritada 19 Mayıs günü Ceyhan’dan İsrail’e 1 milyon varil gizli petrol sevkiyatı yapıldı. Kimlerin gemicikleriyle..
Varyaa bir gün İsrail -Eyy Türkiye, sana bu saatten sonra tohum göndermiyorum hadi bakim dese 1920'ler de kıtlıktan birbirlerinin çocuğunu kaçırıp yiyen Rus'lardan beter oluruz..
Üretimin her konuda bitirildiği bir ülkede kaçınılmaz sona yaklaştık.
Yıllar önce Çanakkale'ye gelen bir İngiliz turist -O kadar savaştınız ne oldu? Silahımızla gemilerimizle giremedik ama çantamızdaki paralarla istediğimiz her yeri zaten aldık.. Gerçekten böyle bir şey söylenmiş mi bilmiyorum ama söylenmediyse bile zaten durum aynen öyle..
Neyse gaza geldim konu dışına çıkmaya başladım, Allah sonumuzu hayır etsin..