Scudo Sports

Doktor bisikleti yasakladı, moralim sıfır ne olur yardım edin pedaldaşlar :(

@Hevesli ağrı kesicilere çok dikkat edin bence. Bana, yapmamam gereken bir hareket yaptığımda hissedip durmam gereken ağrıyı hissettirmiyorlar ve daha kötü durumlara sebebiyet verebilirler gibi düşündürüyor. Ne kadar doğrudur bilmem bendeki hissiyat bu şekilde. Bende de ileri derece bel fıtığı var ve sadece ağlayacak gibi olduğumda ağrı kesici özellikli şeyleri kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Aliya
Scudo
@eatmc Ben de ilaca hiç bulaşmıyorum, ağrıyan yeri uyuşturmak çözüm değil.

Egzersiz, soğuk kompres, doğru beslenme, doğru dinlenme yapmak lazım. Yapabildiğim kadar bunları yapmaya çalışıyorum.

Bel fıtığı bende de var. Pedal çevirmek iyi geliyor, bel kaslarım rahatlıyor. (Nasıl tarif ederim bilmiyorum ama ağırlığı dizime değil belime vererek pedal çeviriyorum bazen. O çok rahatlatıyor. Dışarıdan kalça kıvırtıyor gibi garip görünüyor, o yüzden arada etrafta kimse yokken :) egzersiz niyetine yapıyorum, bel kası çalıştırma işini.

Zaten genelde fıtık, diz, bacak, ayak rahatsızlıkları paket olarak beraber oluyor zaten :) Fazla kilolu, tembel kaslı olunca.

• Beğen
Tepkiler: eatmc
Çok geçmiş olsun. Ama her türlü sağlık probleminin baş düşmanı moral bozukluğudur. Bu tedavi boyunca nâcizane tavsiyem farklı bi meşgale bulman olur. Zaman geçirebileceğin bişeyler...

Geri