Scudo Sports

Diyarbakır

Scudo
arkadaşlar şu anda izmirdeyim. dün eşimle beraber meridalarımızı aldık. eylül başı diyarbakırda görüşmek üzere

@psychologicalmaniacsedona yazdığıma bkma daha alamadım:p şu anda carrefourda kendi sattığım bisikletlerden corvette kullanıyorum :eek: :Skull-175

Ugurcani bi arada takılmaya baslarsak kır da olur piknigin kralı da :) ben de Agustos sonunda Ank'da erdoganlara bakıp alırım bir tane. Sen nerde calısıyon ki?

@ugurcani

uğurcani carrefour daki corvete lerin servisi biziz (DOĞAN BİSİKLET) bi ara görüşelim ya beraber bi organizazyon yapalım... :)

• Beğen
Tepkiler: ugurcani
eywallah. evet bence de bi organizasyon yapmak lazım once bi tanısalım :) Ben agustos sonu gibi alacam bisikelt :)

• Beğen
Tepkiler: ugurcani
Evet üniversite tercihim gelmezse bisikleti alıyorum:boese157:

valla diyarbakır'a gittik paşa gibi ağırlandık çok cana yakın insanlar ;)

tabi öyleyizdir bende bir diyarbakırlı olarak

Merhaba arkadaşlar,

Hepinizin Mubarek Kandlinizi Kutlarım.

Benim tercih gelmedi ek kontejandan da tercih gelmezse bisikleti alacagım. :)

@machinerun

evet. geldim. kaskımı takıp işime (ali emiri ilköğretim), alışverişe (carrefour) bisikletle gidip geliyorum. diyarbakırda bisiklete binmek çok zevkli her yer dümdüz. insanların burda bisiklete binmeyişine şaşmalı. her istediğim yere kolayca gidiyorum. heryer dümdüz, hiç yokuş yok. suriçine gidip balıkçılarbaşında alışverişimi yapıyorum. park sorunu yok. benzin alma derdi yok. mendil satan çocuklar turist sanıyor ben de bozmayıp ingilizce konuşuyorum :p
hafta sonu fakülteye yada gazi köşküne gitmeyi düşünüyorum. gelmek tanışmak isteyen olursa cumartesi saat 17:00 de dağkapıda ali emiri ilköğretimin önünde buluşalım. isteyen olursa özelden telefonumu verebilirim. .

Geri