Scudo Sports

Diyarbakır

oruç tutan arkadaşlar olabilir. ramazandan sonra da turlar düzenleyebiliriz.

Scudo
diyarbakır surları ve tarihi camileriyle harika bir müze :D bekleriz .........

arkadaşlar kusura bakmayın üniv tercihlerinde tercih ve tercih geldi 3,4 aydır netten uzak kaldım tekrar aranızda olmak güzel bi duygu saygılar...

bu arada yeni yılınızıda kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim...İYİ YILLAR

@AydınGünaydın

bence de. ben ne zamandan beri söylüyorum ama ses çıkaran yok malesef :( bazı küçük turlarımı ya kendim yada eşimle birlikte yapıyorum. bu aralar bi planım var. diyarbakır-siverek arası karacadağ kayak merkezi var. nam-ı diğer şalvarkent. oraya bisikletle tırmanmayı düşünüyorum. karabahçe köyü ana yola 17 km. oraya kadar arabayla gidip,arabayı köyde bırakıp, 1200 metre rakımdan 1917 metre rakıma 13 km. uzunluğundaki dağ yolundan tırmanma fikrim var. yolun nasıl olduğunu bilmiyorum daha önce oraya gitmedim. yanıma yedek kıyafetler de alıp duruma göre tepe de kayak keyfi yapmayı düşünüyorum. Yolun karlı olacağını da düşünürüsek çok kolay olmasa gerek. herhangi bir haftasonu olabilir. gelmek isteyen olursa kapım açık. tarih kesinleşirse buradan tekrar yazarım. hayat kısa, zamanı iyi değerlendirmek lazım :)

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
planladıgınız rota çok güzel ii bir kondisyon kazandırır insana. bu arada ilerki zamanlarda diyarbakırdan-hasankeyfe bisiklet ile gitsek nasıl bir güzergah olur yada olayı biraz daha büyütsek diyarbakır- van nasıl olur. yapılabilir bir güzergah mı?

• Beğen
Tepkiler: bikermiker
bence yapılamaz güzergah yoktur. ama diyarbakırdan hasankeyfe yaklaşık 140 km. yol da çok güzel sayılmaz genelde tırtıklı asfalt. yani bir günde gitmek oldukça iyi bir kondüsyon ister. (yani ben o kadar uzun gidebileceğimi sanmıyorum) fakat konaklamalı 2 ye bölerek pekala yapılabilir. bismilde konaklamalı olursa 50 + 90 km. olur. ya da batmanda konaklamalı 95 + 45 şeklinde yapılabilir. ikincisi olursa hasankeyfi gezmek için daha çok vakit bulunabilir. bahar aylarında yapılırsa hasankeyfte çok güzel öğretmenevi var orada konaklanabilir. dönüşte hasankeyften batmana pedal, gerisinde otobüs olursa 3 gün 2 gece de tur biter eve döneriz.

• Beğen
@Çağlar Akkoyun

batmanda kalacak yer ben ayaralamaya çalışırım batmanda arkadaşım var. batman hasan keyf baya bir güzel olur bahsettiğin gibi hasan keyfi ii bir gezme sansımız olur hasankeyfe sadakat turu gibi olur bunun üzerine konusalım sizinle

• Beğen
5 şubattan sonra her hangi bir haftasonu benim için uygun olacak irtibata geçelim. gördüğüm kadarıyla adıyaman' dasınız. oralara doğru da bi tur düzenlerseniz de gelebilirim. Kahta güzel bir yermiş. doğudan gitmeden önce oraları da görmek isterim.

• Beğen
@Çağlar Akkoyun

bakalım benim içinde uygun olabilir belirtiginiz tarih finallerim 23 ocakta bitiyor o tarhiten sonra bir sıkıntı çıkmazsa yapaım malatyada bir arkadaş var onunlada irtibata geçellim bir hasan keyf turu yapalım. ben suan erzurumdayım işimde okulumda burda adıyamana yıllık izinlerde bayramda falan gidiyrum. dogu turu ayarlayalım yapalım birseyler güzel ve farklı bir organizasyon olmuş olur.

• Beğen
Arkadaşlar kolay gelsin. Diyarbakır'dan Mardin Midyat gezisi de yapabilirsiniz. Oraları gezmiş biri olarak Mardin ve Midyat'ta daha fazla görülecek şey olduğunu söyleyebilirim. Güneydoğu Anadolu'nun heryeri görmeye değer.

@Teberus

hocam sizin belirtiginiz güzergahta çok güzel ve yapılabilecek bir güzergah bu işi iyi bir degerlendirmeye almak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Serdar TEBER
@AydınGünaydın

heycanlandım şimdi. sabırsızlıkla bekliyorum.

çok güzel olacak bu işi ayrıntısı ile görüşmeye başlayalım bir kaç kişide bakarsınız dahil olur.

herkese merhaba uzun bi aradan sonra tekrar siteye girebildim eylüle kadar d.bakırdayım ALLAH kısmet ederse...

Geri