cem_filiz
Daimi Üye
- Tepki
- 287
- İsim
- Cem Filiz
- Bisiklet
- b'Twin
Kaç km hızla kaç derecelik bir virajdan bahsediyorsunuz?@anti panik Merhaba bende 27.5 2.25 dağ lastiği var çok yoruyor ama yol tutuşu çok iyi virajlara yüksek hızla girip yatabiliyorum. Benimki çok yorduğu için schwalbe marathon almotion bakıyorum ama viraj performansı konusunda emin olamadım. 2.25 lastikle olduğu gibi yatılır mı yoksa o kadar tutmaz mı? Bir de önerebileceğiniz başka lastik var mıdır?
Kaç km hızla kaç derecelik bir virajdan bahsediyorsunuz?
Yaklaşık 1000kmye yakın Marathon Almotion kullanıyorum. Herhangi sorun yaşamadım. Yol ve tur lastiklerinin tutuşu dağ lastiklerininin tutuşundan daha iyidir. O yüzden almotion ile alamadığınız virajı dağ lastikleriyle alabileceğinizi sanmam.
Marathon mondialleri de düşünebilirsiniz.
Bu konuda bişey söyleyemem. O kadar hızlı-sert sürüşler yapmıyorum. Yanıltmak istemem.90derece yokuş aşağı viraja pedalla giriyorum
Yok o kadar değilAsfalt yolda ama basmak için yokuş olan yerlere çıkıyoruz inişin sonunda dönüş olabiliyor. Şehir içinde de dönüşlere yolu boş bulunca hızlı giriyorum.
Şuan kullandığım lastik cst ama model yazmıyor dandik bir model büyük ihtimal , hamuru serte yakın dişli bir lastik.