Malatya dan bir arkadaşım akrabalarını getirdi. Adam aynen şunu söylüyor ;Akrabalarımı almaya gittim bir Allah'ın kulu yok
her yer sessiz , yıkık ,ağlayan insanlar ,göçük altından yardım çığlıkları atan insanlar kafayı yiyecektim dedi. Kimse arkasına bile bakmadan
evim ne halde demeden terk etmiş gitmiş dedi. Bizde akrabaları topladık geldik dedi. Devleti aciz duruma düşürenleri Allaha havale ediyorum.
Diğer dünyada da onlar bu acıları çeksin katbekat. Allah herkesin yardımcısı olsun. Bilim , ilim , insanlık her şeyimiz yerlerde. Bir mühendis olarak
utanç duyuyorum bu köle sisteminden.3 kuruşa mühendis çalıştırırsan , 3 kuruşa denetleme yaptırırsan ,3 kuruşa proje çizdirirsen birde bunları acemi
mühendislerin , müteahhit'lerin eline yap diye verirsen işte durum bu hale gelir. 20 senelik meslek hayatımda neler gördüm neler. Vicdanları yok bunların yok!
Öyle bir yasa hazırlanmalı ki insanlar inşaat yapmaya korkmalı. Maalesef berberi ,bakkalı, manavı ,doktoru , eczacısı herkes müteahhitlik karnesi aldı. Hiç biri mühendis
ile çalışmıyor. İnşaat ustalarının elinde kendi kendine yükseliyor. Denetleme desen zaten içi çürümüş bir yapı ! Kendine güvenen , işinin arkasında duran , bilime önem veren ,
mühendisini dinleyen ,kontrolünü en güzel şekilde uygulayan bir sistemde sağlıklı binalar üretmek mümkün ! Saygılar....