Scudo Sports

Denizli

Scudo
@Halil Sinan Salgın
Niye kimsenin altında yok diye bir düşündünmü:rolleyes: :D

@Halil Sinan Salgın

git Fuji al ghost al daha tonla marka var sen gıdıon farklı olacam diye bianchi çakması marka alıp gelıon :D Senın bisikleti kızılay bile dağıtmaz :D

arkadaşlar denizlide bayramda tur programınız yokmu denizliye geliyoruz 2 kardeş size katılmak isteriz

@alkan koca
Öyle grupça tur yapmıycaz ama aramızda bende dahil boşta olan arkadaşlar olacaktır. Şu saatte şurda buluşalım deyin birlikte bineriz. Şu ana kladar bizle bisiklet bincem diyen kimseyi geri çevirmedik

biz bilirsiniz buharkentten geliceğiz denizliye pamukkkale yapmayı planlıyorduk abimle tabi planınız varsa onada uyarız

@alkan koca
Yol olarak zor değil ama mesaef var yine, bakalım bi diğerleri ne diyecek.

@Mustafa Volkan Koca

Mustafa abi sende mi geliyon. :) Kumkısık rampasına çıkmamak istiyorsanız. Buharkent-Sarayköy-Sığla Kasabası -Pamukkale yapabilirsiniz. Hem mesafe daha az hem daha düz. :in: ;)
Malesef ben gelemeyeceğim. :eek: :eek:

Evet hasancım bende geliyorum bakalım aliden haber bekliyoruz gelmişken sizleride görelim dedik olmazsa senin dediğin rotayı kullanıp dönüşte uğrarız artık

@Mustafa Volkan Koca
Öncelikle ben her güzergaha uyarım, ama bu güzel ramazan bayramında sizlere asfalt manzarasından ziyade doğa manzarası göstermek için çamlık-çeşmeler güzergahını öneriyorum. Çıkarken hiçbir asfalt yok. Eğer size uygunsa oraya gidebiliriz, hatta performans iyi olursa (malum ramazandan yeni çıktık) zirveye çıkarız hemde çok güzel olur. Benim önerim bu, zorlanacak biryerde değil, şimdiden görüşmek üzere

Geri