Scudo Sports

Denizli

@Mustafa Volkan Koca
Günü ve zamanı kararlaştırsak haber yollarım herkese 3-5 kişi daha gelebilir ama ne kadar az olursa o kadar iyi :D

Scudo
gün olarak yarın planlamıştık cumartesi referandum yüzünden izmire döneceğimiz için yarın yapabiliriz turumuzu

@Mustafa Volkan Koca
Tamam yarın uygundur benim için güzergah olarak çamlık mı çamlık ise buluşma yeri söyliycem.

@Mustafa Volkan Koca
Uygundur o zaman 09:15 te çınar meydanında buluşalım, gelecek olanlara ben haber veririm.

ben denizliyi pek bilmiyorumda merkezi bir yermidir bulmamız açısından kolay biryer olursa daha iyi olur

@Mustafa Volkan Koca
Denizli nin göbeği orası, eğer bulamaycaksanız siz bir yer söyleyin biz gelelim.

tamam ozaman sorun olmaz sora sora buluruz birilerine sorduğumuzda orası neresi demesinlerde :D tamam ozaman siz haber verin arkadaşlara güzel bir tur olsun sizden birde telefon numaranızı alayım herhangi birşey olursa ararım ben özelden gönderiyorum şimdi size bir aksilik yaşamazsak yolda 9 gibi dediğiniz adreste oluruz

@Mustafa Volkan Koca
Tamam grubumuzn çoğu evli olduğu için hepsi katılamaz gençlere mesaj yolladım faceden. Birşey olursa numaramı ararsınız.

Ali forumdakilerden imzan hakkında yorumlar alıyorum. Kaldır istersen.

@Ali Menemen

Tamam müsait bir zamanda anlatayım.

Beyler, okul başlıyor artık.

Siz derslere kafayı gömmeden önce buluşsak diyorum.

Para biriktirmeye başladım ve en kısa zamanda güzel bir şey almak istiyorum:) .

Yüzyüze konuşup yardım edecekler yazsın..

@Halil Sinan Salgın
Ben dün kaza geçirdim, şu anda en son istediğim şey bisiklet binmek. Ama burdan her türlü yardımcı olurum.

Çarşamba günü olabilir. ;)

0554-375-33-15 mesaj at görüşelim. :D

Geri