Scudo Sports

Denizli

Çok teşekkür ederim Hasan:)

Bir ara buluşalım orada. Ayrıca Emre'nin dediği gibi terif etseydin de bulurdum:D

0506 508 21 94

Bu benim telefonum, bir ara buluşmak istiyorum forumdan biriyle Yaşam Bisiklet'te. Uygun olabilecek olan arasın...

Çok teşekürler tekrar..

Scudo
@Halil Sinan Salgın
Bizle sakın tanışma en son Emre tanıştı şu an bisikletten inmiyor :D

@Halil Sinan Salgın

Fazla bişi yapmadım elimden gelse google earthdan yapacaktım ama açılmıyor bende. :)

Bende belediyenin otobüs güzergahlarınından faydalandım. :D 34 numara :D

(link)

Bakın ne buldum Hüseyin Abi. Yaşam Bisiklet :D :D

http://img834.imageshack.us/img834/4094/40431858.jpg

@Hasan Kuru

1500. mesajın kutlu olsun Hasan:D

Hüseyin abiyi hatırlayacaksın 1500 denildiğinde:D

Valla bisikletten inmemek hiç de fena bi fikir değil. Yalnız aşırı terleme gibi bir sorun da var, sıcaklarda düşer kalırım bi yere katılırsam kısaltmak zorundasınız:D

Peki benimle buluşacak var mıdır?

@Halil Sinan Salgın

sen ne zamn çıktığını nerlerde turladığını söyle sonra dışarı çık bir bakmıssın arkadan bisikletli biri geliyor :D

Sağ dizimde ağrı başladı, sanırım uzun sürüşler yapamam ama binmeden de olmaz hafif soluklu yerlerde pedallarız.

Ali bıraz daha sağlam bahaneler bulsan diyorum artık yok oram ağrıdı,yok söyle oldu,yok bir şeyler kaçtı fılen olmuyor sana yakışmıyor.

Yarın 7'de çınarda olun gençler. Yardırak bi şöyle.:D Pedallayasım var uzaklara..:000002158 :000002158 :000002158 :000002158 :000002158 :000002158 :000002158 :000002158

@Kerem Gürgüt

Ohhhh yardırın bakalım hemşolar.takip ediyorum bu başlığı. yaz okulu var. eskişehir e mahkum kaldık. ama olsun biz de burada geziyoruz perşembe aksamları. görüşmek üzre sağlıcakla kalın

• Beğen
Tepkiler: Kerem Gürgüt
@abdullah gökduru

Denizliye geldiğinde haberimiz olsun... Birlikte pedallarız gene..

benım bisikletime çamurluk yakışırmı arkadaşlar ?

@Emre Yıldız
Hayrettin köyüne çıkarken dizimde ağrı başladı eve gelene kadar sürdü, son 1 haftadır fabrikaya bisikletle gittim orda da biraz zorlandı, iyice zorlanmasın kötü olur diye önlem alıyorum. Bisiklet her zaman binilir ama sağlık her zaman olmaz.

@Emre Yıldız

Valla hiç iki sene sonra büyük sınava girecek gibi durmuyorum:D Sanırım bir bisiklette alabilirim bu kadar ders dışı aktivitenin üstüne:)

Destekleriniz için çok teşekkürler. Ben bir an önce aile kısmına geçeyim, onay verirlerse kıyısından köşesinden başlayacağım inşallah..

Noldu niye bu kadar şaşırdınız:D

2012'de gireceğim, daha yeni geçtim Lise 3'e. Yani grubun en küçüğüyüm:D

Demek yarın çınardasınız, nerelere gideceksiniz?

@Halil Sinan Salgın

Karahayıt Şelalesi :)

Geri