Scudo Sports

Denizli

@Emin Boyacı

Merhaba Emin. Bu spor dalında istekli olman ve samimi düşüncelerin çok güzel. Umarım ileride bizi temsil eden değerli ve başarılı bir bisikletçi olursun. Ben Aydın İl Gençlik Spor adına yarışıyorum. Bu konuda Denizli'de bir bisiklet klübü benim bildiğim yok ama varsa sanırım sana buradan ulaşacaklardır. Yardım alamaz isen bana 0 507 943 7434 numaralı telefondan ulaş. Bildiğim bilgi birikimini seninle paylaşmaktan zevk duyarım. Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Scudo
@Emin Boyacı
Emin Denizli de bir bisiklet kulübü yok fakat iyi bir kulübe girmek istiyorsan önce ferdi olarak yarışıp kendini kanıtlamalısın aksi takdirde her kulüp almaz. Bisiklete yeni başladıysan(mtb sporu anlamında) çalışıp birkaç yarış koş, yaşın daha erken, yapabilirsin !:in:

@Yunus Emre POLAT

Emre abi geçen çarşamba günü idi sanırım seni kampüsün orda gördüm, yanlızdın. Akşamları bisiklet bineceğin zaman facebook tan yada buradan yaz birlikte pedallayalım abi.

• Beğen
Tepkiler: Yunus Emre POLAT
@Kerem Gürgüt

Neden olmasın, pedallarız tabi. Kaldığım apart Kınıklı'da olduğu için genelde sabah saat 06.15 gibi Çamlık'ta oluyorum. Akşamları ise işten yorgun çıkmazsam 21.30 gibi turluyorum. Denizli bisiklet için çok güzel bir yer. Şehiriçinde sürmek biraz riskli, halen sizlere alışılmamış yollarda. Bir akşam toplanıp biryerlerde otursak ne dersiniz? Sohbet ederiz biraz. :)

İhtiyaç Dışı Satılıklar :

Acera Arka Aktarıcı 15 TL
Acera göbekler Qr'li 15 TL
Acera 8li Ruble 15 TL
Kmc 8'liye Uygun Zincir 10 TL
Tektro Fren Bacakları 15 TL
Alyan Setleri 10 TL
Xt Arka Aktarıcı 75 TL
Deore Ön Aktarıcı 40 TL

ihtiyacı olan var mı :D

@Hasan Kuru

deore on aktarıcı çizik yıpranma herhangı bır sorunu varmı ?

Buluşma yapılacaksa bende gelirim tanışma amaçlı. Anlaşılan o ki kimse ne bisiklet kiralamaya yardım edecek, ne de turu kısaltacak:)

@Halil Sinan Salgın
Geçen hafta 10-15 km lik bir tur vardı, kiralamak için hüseyin abiye gitmen lazım ama sürekli katılcaksan bisiklet al.

@Emre Yıldız

Daha yeni ben aldım :D Satış falan yok :D

@Ali Menemen

Sürekli katılımı garanti edemem. Bu sene baya sıkmam lazım da:D Eğer yardımcı olabilirseniz katılabilirim bir buluşmanıza.

Hüseyin abi kimdir, nerdedir?

@Halil Sinan Salgın

Hüseyin abi Denizli'nin en büyük bisiklet satıcısıdır. Bianchi, Sedona, Carraro, Whıstle gibi markaların satıldığı tek yerdir. Yedek parça, servis ve bakımda da tektir. Kaliteli hizmet verir. Ve Denizli'de bisiklet kiralayabileceğin tek adres burasıdır. Mağazanın ismi Yaşam bisiklettir. Aşağıda sarı olan yerde işaretli yeri.

http://img130.imageshack.us/img130/609/adszpfb.jpg

:in:

Günaydın dostlarım. Hayırlı cumalar. :)

@Hasan Kuru

Hasan bu kadar kasmana gerek yoktu on nisan polis karakolundan 300-400 mt yukarı çıksa görür zaten :D

@Emre Yıldız

Kasmak değil hizmet veriyorum burada. Bu arada mesaj sayım 1498 oldu ya :eek: :p

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@Hasan Kuru

hizmet verde bu kadarkasma benım dediğim gibi tarif etsen bulamıyacak sanki :D

@Hasan Kuru
Burdan da Hasan ın ne kadar boş vakti olduğunu görüyoruz :D

Benim zamanımda burda bu kadar kişi yoktu burlar hep tarlaydı :D Şimdi msn gibi saniye başı mesaj yazılıyor, önceden mesaj yazsalarda cevaplasak diye bakıyoduk :D

Geri