Scudo Sports

Denizli

@Mustafa Volkan Koca
Orhan abinin bisikleti olabilir. En kısa zamanda görüşmek üzere

Scudo
@Ali AKTAŞ

Çok doğru söyledin Ali abi. Tembeliz biz. :rolleyes: :D

@Emre Yıldız

Hayır dişim ağrıyor. Gündüz binemiyorum. Çünkü senin gibi aylakçı değiliz. :D Çalışıyoruz kardeşim. Peder dükkanda yalnız kalıyor sonra. :D

@Ali Menemen

olum siz 2 nız çalışsanız ne olacak bizde kendımızce oturduğumuz yerden para kazanmanın en kısa yollarını araştırıyoruz 2 günde 65 tl para kazandım :D Ali sen 4 haftada kac para kazandın :D

@Emre Yıldız
1gün içinde p***bot veu u*obot u oyuna uyarlayarak 250 tl kazandığımı hatırlıyorum ;) 4 haftada çok iyi dostlar kazandım ;)

@Emre Yıldız

Bu hafta 315 TL. :D :in: :brutal324 :000002158 :10: :sigaraici Hatta bu parayla yeni bir kadro almayı düşünüyorum haftaya.

@Ali Menemen

Yürü Ali kim tutar seni. :D

tamam be sizede 2 dk bir şey demeye gelmıyo tamam be

Şu ilana bakabilir misiniz Ali bey? :D

İlan no: #27167917 ***************'dan

@Hasan Kuru

Hasan bu kadroyu bende görmüştüm hatta imkanım olsa ben alıcaktım Meridanın deli dehşet bir kadrosu kadroda doğru düzgün çizik yok benım 2 aylık kadro ile aynı neredeyse pazarlıkla bunu 230 filen indirisen al indremesen bile al :D

@Hasan Kuru
Hasan bırak kadroyu para birleştirip 781 alalım danaya girer gibi :D

Bisikleti seviyorum 15 yaşında lise ögrencisiyim. bi kulube katılıp milli olup ülkemi temsil etmek istiyorum recep abi gibi :) Denizlide katılabilecegim beni yarışlara hazırlayacak bir topluluk varmı bilmiyorum internette yeterli bilgi yok. Lütfen biri bana yardımcı olsun =(

Geri