Scudo Sports

Denizli

@Halil Sinan Salgın

Teşekkür ederim sinan :) Tabi bir bakayım konuya.Vay be zaman nası hızlı geçiyo.Görüşeli seninle 2 sene oldu.

Scudo
@Ali Menemen

Doğru söze ne denir.:D :D Bu sıcaklarda uzun mesafeler sakıncalı.:Skull-175 Şahsen uzun turlara şimdilik gelmeyeceğim.:(

@Selahattin Serkan BAYAR

Evet abi. Ama biz geçen sene görüştük:)

Hani sana mangal demiştim ya, o işi bu sene yapıyoruz. Eğer buradaysan seni kesinlikle bekliyorum.

(link)

Bu konumuzun adresi.

halilsalgin@hotmail.com

Bu da msn'im. Zaten sende kayıtlı ama oradan konuşabilirsek çok güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@Emre Yıldız

Buldan hergün gidip gelen biri olarak biliyorum ki bizim otobüsler bile yokuşu 30-35 km hızla çıkabiliyorlar ki bu sadece Tosunlar-Buldan arası 14 km.. Ve buldandan 10 km kadar yayla. Orayı düşünemiyorum :D :D

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@Hasan Kuru
Olum sıcak olmasa 5-6 kez gidilip gelinir :D Ama sıcak koyuyo adama birde benim hafta içi dinlenme vaktim olmuyor ondan :D

teşekkrler arkadşlr yardımlarınız için fkt gerçek bisikletçi olmak için kendım topladım beldeyama m-2618 hrkese ıı pedallamalr :))

Nereye gittiniz acaba? Bizde bugün karahayıta gittik ama tabi arabayla bisikletimi getirseydim sizinle giderdin ne güzel ama bidahakine getircez artık ozaman görüşmek dileğiyle

@Mustafa Volkan Koca

Bugün Buldan ilçesindeki Süleymanlı Gölüne gidildi. Gidenlerin ayaklarına sağlık. :D Bize haber verseydiniz bi görüşmüş olurduk. Bi kahvemizi içerdiniz. :)

Bi dahakine bisikletli olarak bekliyoruz..

bidahakine bisikletimle gelicem buharkentteyim şimdi 40 km zaten gelirim yanınıza bugün şehir içinde pazarın heme yanında kırmızı beyaz whistle miwok gördüm heralde tura katılmayanlardan birinin bisikletiyde acelem vardı biraz durup sohpet edemedim :(

Yazın sıcakta gidilmez, kışın soğukta gidilmez..... Yokuş olur gidilmez, iniş olur gidilmez..... can istemez gidilmez..........Gidilmez oğlu gidilmez

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
Geri