Scudo Sports

Denizli

Scudo
@Hasan Kuru
Olum napcan yeni pisleti giant tada 2 teker var, sedonada da 2 teker var :D

@Ali Menemen

Ali ne olcak senın bu halin anlamıyorum.sen en iyisi o kablocuya gitme napıyorlar olum orda sana.

İlgi ve puan için sağolun:)

Facebook sayfam olmadığı için buradan kaplumbağa hızıyla haberleşebiliriz:D

Ayrıca pazar günü bir forum buluşması(donanımhaber)yapma olasılığımız var. Gelemem büyük ihtimalle.

Ayrıca gelebileceğim ilk etkinlik için, bisiklet ve diğer ekipmanları kiralamanın ücreti nedir, başlangıç noktası olarak bu yeri seçebilir miyiz, merak ettim.

Son olarak, kısa derken:)

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
@Halil Sinan Salgın

Yaşam bisiklette bisiklet kiralamanın bedeli 10 TL.
Eldiven satın alman gerekiyor. 20 TL. Ama ilk turda ben gelemem büyük ihtimalle. Sana verebilirim o günlük eldivenimi.
Sıra kaskta. En önemli olanında. Onu kesinlikle satın almalısın. Kiralanmıyor büyük ihtimalle. :in: ;)

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@Hasan Kuru

Kesin girecek bir 40-50 lira diyorsun yani:D

Motorsiklet kaskı da lazım, bunun da kaskı lazım, ne yaparım bilmiyorum valla..

Eldiven hadi ilk gezide idare ettik, onu da almak lazım. Ne yapalım, şu tenis öğretmenliği işinden iyi para gelirse yaz sonuna bir bisiklet alacağım inşallah:)

@Emre Yıldız
Senin kablocu dediğin Denizli nin en büyük kablo fabrikalarından biri :D Hem sen bana diyeceğine kendine bak :D

@Ali Menemen

neyim varmış olum benımsabah ders öğlen internet ikindi bisiklet akşam ders veya maç :D

@Emre Yıldız
Ya bırak bunları şimdi konuyu dağıtma :D Diske marka diyon onu diyom :D

@Emre Yıldız

Emreden tehdit gibi mesaj. :D Ortalık kızışıyor gibi. :D :000002158 :2gunsfiri :000002158 :000002158

Ünlü bir düşünür derki "Savaşmayın, sevişin!.."...:D :D :D :D

• Beğen
Herhalde herkes bu hafta 2.Etkinliğe katılacak

@Emre Yıldız

Ben ilk olanına gelmek istiyorum. Gelirsem bir arkadaşımı da getircem yanımda. :)

• Beğen
22.000 dolaylarına doğru ilerliyoruz. :D
Bundan 50 yıl sonra nolur acaba bu rakam .. Hesabımı torunlarıma vercem onlar girsin :p

Geri