Scudo Sports

Denizli

@Ali Menemen

Selam Bu arada Sen Yaşam bisikletin sanal reklam sorumlusu musun acaba?
Sende Nuh Diyorsun Yaşam Bisiklet diyorsun.Herkez özgürdür..Bunların burada reklamına yapsan ne olur yapmasan ne olur Doruk Seda Erdoğanlar yesil bisiklet reklama ihtiyacı yok.
Önemli olan bisiklet kullanıcılarının iyi fiyata kaliteli ve ucuz bisiklet ve bisiklet parçası almasıdır.
Ben sana Denizli'de ki başka bisikletçilerin reklamını basıyormuyum.Sana kurumsal çalışma kültürünü Türkiye'ye yansıtmış ve geniş bir pazar ağına sahip firmalardan bahsediyorum.
Sen diyorsun Dükkan restore edildi dekor yapıldı tamamda bunlar firmanın kendi cari hesap bilançosunu etkileyecek olaylar.Müşteriye ürün satım kar marjını değiştirmez.Ben senin yaşın kadar bisiklet üzerinde geçirdim yıllarımı kardeşim.
Herkez ekmeğini yer.Ne ekerse onu biçer ..Umarım Anlamışındır.Sen Allah Allah ne dersen de sen mutlu ol yeter..

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Scudo
@Emre Yıldız
Ben 19 Mayısta Ali abi ben ve Turgay abi ile teknik iniş yapmayı düşünüyorum sözüm var onlara, o yüzden gezi yapılırsa gelemeyebilirim. Cuma günüde Ali Aktaş abimiz geliyor Ali abi ile haberleşebilirsek karşılamaya gideriz.

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
@Ali Menemen

Çok Güzel Sn Sorumlu Ali kardeşim.Sen o zaman sanalda Reklam sorumluluğuna verdiğin önem kadar pedalına da önem veriyorsan Bi pedal atalım istersen ne dersin?
Gençliğine enerjine güveniyorsan pedallıyalım ister downhill ister teknik iniş ister marathon race ?

• Beğen
@Niyazi ALTUN
Niye meydan okuyorsunuz ki gelin gruba güzelce bisiklet binelim ayrıca grup sayfasında konu dışına çıkmayalım :)

• Beğen
@Ali Menemen

Benim sana demek istediğim olay meydan okumak değil sen kendini resmen sanal reklam sorumlusu ilan ediyorsun biraz mütavizi olmanı beklerdim sadece.
Ok sana son mesajım senin grup sayfanda bir daha da mesaj atmam kusura bakma.Konu dışında birşeyler yazdığımı da düşünmüyorum .Ben biniyorum bisikletimi merak etme sen..Ben beden eğitimi öğretmeniyim zaten.Büyükşehir belediyesi atletizm takımını çalıştırıyorum istanbulda Denizli'ye tatile geldim sadece .Ama sen bi pankart açmadığın kaldı ve doruk ve erdoğan bisikleti kötülüyorsun devamlı onlarda kim ya yaşam bisiklet Allah diyorsun bi öğrenci olarak sana yakıştıramadım evladım.
Onlar bisiklete biniyorken sen dünyada yok idin.
Ben baban yaşında adam sayılırım sen bisiklet dükkanı reklamı yapacağına teknik bilgiler antreman nasıl yapılır kondüsyon nasıl kazanılır onlara önem ver bu da son mesajımdı Allah doğru yoldan ayırmasın.

• Beğen
@Niyazi ALTUN

ALinin reklam yapacak durumu yok. Çünkü hepimiz gerekli parçalarımızı oradan alırız. Belki fiyatlar yüksektir. Belki o sırada indirim yapabilmesi söz konusu olmamıştır. Ben de Erdoğanlardan alışveriş yaptım. Bu kadar konuyu büyütmeye gerek yok.

• Beğen
@Niyazi ALTUN
Sizden ricam Hüseyin abinin yanına gidip Ali Menemen sanal satış sorumlusumu diye sorun. Zaten o bana söyledi artık sen sanal satış sorumlumsun diye. Yazın web sitesi de yapıcam. Ayrıca Hüseyin abi bakımlarımızı ücretsiz yapar, dükkanına gittiğimizde her zaman sıcak bir çay bulunur. Param olmadığı zamanlarda bana uygun taksit yapıverir. O yüzden olsun o kadar övelim

• Beğen
@Emre Yıldız
Emre eğer o inişte Turgay abi varsa gelme derim :D

@ali karagönlü
Ali abi sen gelecek misin teknik iniş yaaprsak ?

Emre eğer Ali abi ile Turgay abi gelmesse birlikte yaparız;) yada dayanırım diyosan sende gel:D

• Beğen
herkese selam. pazar günü babadag a gidiliyo galiba ama ben gelemiyorum cumartesi günü dönüş bileti var. babadag yolu ve rakım haritasını koydum 700m ye tırmanacak gidecek arkadaşlar ona göre sağlam cıksın yola.
aksam üstü çamlık yapacak olan bana mesaj atsa olur mu?ya da çaldırsın ben ararım. nete giremiyorum pek. kalın sağlıcakla
(link)

@abdullah gökduru

Akşam 6.30 gibi çamlık seyir kalesine çıkıcam 7 de oradan bir işimden dolayı kampüse geçicem. Kontörüm olmadığı için haber veremem...:( Gelmek istersen 6.30 gibi çamlık kapısında ol. Görüşmek üzere.

Bu arada harita ve yükseklik bilgisi için sağol. Yalnız babadağa göveçlik üüzerinden gidicez biz..:D

Geri